Om MyTrendyPhone

MyTrendyPhone.no selger kvalitetstilbehør til mobiltelefoner, iPod-er og andre MP3-spillere, kameraer og videotilbehør, tilbehør til bærbare og PC-er samt Bluetooth-utstyr. Med et produktutvalg på over 100.000 forskjellige varer har vi en sterk posisjon på mobiltelefonmarkedet. MyTrendyPhone selger for øyeblikket sine produkter i følgende land: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Nederland, Spania, Italia, Frankrike, Storbritannia, Østerrike, Polen og USA, med sentralt lager i Danmark.

Vi kan imøtekomme ordrer i små eller store kvantiteter og vi vil vie deg personlig oppmerksomhet til alle tider.

Pakker er ikke tollpliktige lenger
Den 17. Oktober 2016 registrerte vi selskapet i Norge. Derfor betaler vi nå tollavgift for deg. Samtlige priser oppgitt på mytrendyphone.no er i norske kroner og inklusive moms.

Les mer om MyTrendyPhone »

Frakt

Fraktkostnad er 44 kr for bestillinger under 499 kr (brev).
For bestillinger over 499 kr (pakke til butikk) koster frakt 112 kr, hjemlevering koster 131 og 124 kr for bedriftspakke. Pick-up point i Oslo er gratis.

Hvis du bestiller før kl. 16.00 på en arbeidsdag, blir din ordre sendt samme dag. Bestiller du mellom kl. 16.00 på fredag og kl. 9:00 på søndag, vil ordren bli sendt på søndag. Ved siden av hvert produkt på nettsiden vår kan du finne informasjon om lagerstatus og forventet leveringstid.

Omtaler av MyTrendyPhone

Totalt 1.5 av 5

Basert på 13 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Valdis Naglis 14.09.2018 3 uker eller mer

  Den verste tjenesten noensinne har opplevd
  Svært dårlig organisering. Bestillingen min forsvant, og det var veldig store problemer for å løse dette problemet. Den var ikke levert ti posten.
  Utallige e-postmeldinger for å kontakte kundeservice. På telefon nummer som står i hjemmeside svarer de ikke.
  Har bestilte to like varer men fikk bare en av dem....
  Alt sammen fra bestillings dato til ankomst, tok det nesten en månad.
  Anbefale ikke mytrendyphone.no

  Bare produkt var i bra stand og god kvalitet.
 • VJ 08.09.2018 3 uker eller mer
  FORFERDELIG DÅRLIG SERVICE!!

  Da jeg fikk en mail den 05.09 om at produktet jeg hadde bestilt ville ha forsinket leveranse ringte jeg inn til dere og kom i kontakt med en person som aldri burde ha en jobb innen servicebransjen. Jeg ville forhøre meg om produktet ville nå frem og hvis ikke så ønsket jeg å returnere varen ettersom jeg ikke har bruk for den etter jeg har vært på ferie og ikke...
 • Victor 04.07.2018 3 uker eller mer
  Hadde bestilt flere deler... Fikk levert bare en, resten ble fakturert og levert mer en 2 måneder etter. Da trengte jeg ikke disse delene lenger!
  MyTrendyPhone logo
  Stine Olsen 09.07.2018
  Hei Victor,

  Takk for din feedback!

  Vi beklager meget at varestatus ikke har vært i samsvar med informasjon i vår fysiske lager. Når vi håndterer 100.000 + produkter, kan det noen ganger skje dessverre, at det oppstår forsinkelser i... Les hele svaret »
 • Eivind Hansen 03.07.2018 3 uker eller mer
  Greit nok på rent kjøp av deler og utstyr, men regn med ganske lang leveringstid.
  Men får du feil på delene du har kjøpt der, er helvete løst.
  Kjøpte skjerm til en Sony Xperia z3. Men etter å ha montert den, virket den ikke. Ringte dem, og fikk beskjed om at mobilen måtte sendes inn for diagnose, så de kunne fastslå at det var feil på skjermen. Registrerte reklamasjon på nettet, og...
  MyTrendyPhone logo
  Stine Olsen 09.07.2018
  Hei Eivind,

  Takk for din vurdering på prisguiden.no.

  Jeg beklager uleiligheten du opplevde ved din bestilling hos oss.
  Vennligst kontakt vår kundeservice til support@mytrendyphone.no, att. Stine Olsen med ditt ordrenummer eller... Les hele svaret »
 • Andreas 06.03.2018 3 uker eller mer
  Brukte MyTrendyPhone for å bytte skjerm og batteri på en Iphone.
  Gir selskapet 1 stjerne. Fra jeg sendte telefonen til jeg fikk den igjen gikk det 4 uker, det står at det skal ta 2-5 dager.
  MyTrendyPhone logo
  Stine 07.03.2018
  Hei Andreas,

  Takk for din tilbakemelding.

  Vi beklager veldig mye for ulempen du opplevde med din siste handel hos oss. Vennligst kontakt vår kundeservice: support@mytrendyphone.no, att. Stine Olsen med ditt ordrenummer, så jeg vil personlig undersøke saken.

  Takk på forhånd!
 • JIMMY SAVILLR 22.02.2018 2 dager
  MY TRENDY PHONE ER RETT OG SLETT VELDIG BRA. HAR ALT AV UTSTYR.
  MyTrendyPhone logo
  Stine 23.02.2018
  Hei Jimmy,

  Tusen takk for din tilbakemelding!
  Det er så greit å høre at du er fornøyd med vår tjeneste. Du skal vite at vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger vi får, men det er selvfølgelig ekstra hyggelig med ros fra fornøyde kunder!
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker