Om MyTrendyPhone

MyTrendyPhone.no selger kvalitetstilbehør til mobiltelefoner, iPod-er og andre MP3-spillere, kameraer og videotilbehør, tilbehør til bærbare og PC-er samt Bluetooth-utstyr. Med et produktutvalg på over 100.000 forskjellige varer har vi en sterk posisjon på mobiltelefonmarkedet. MyTrendyPhone selger for øyeblikket sine produkter i følgende land: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Nederland, Spania, Italia, Frankrike, Storbritannia, Østerrike, Polen og USA, med sentralt lager i Danmark.

Vi kan imøtekomme ordrer i små eller store kvantiteter og vi vil vie deg personlig oppmerksomhet til alle tider.

Pakker er ikke tollpliktige lenger
Den 17. Oktober 2016 registrerte vi selskapet i Norge. Derfor betaler vi nå tollavgift for deg. Samtlige priser oppgitt på mytrendyphone.no er i norske kroner og inklusive moms.

Les mer om MyTrendyPhone »

Frakt

Fraktkostnad er 44 kr for bestillinger under 499 kr (brev).
For bestillinger over 499 kr (pakke til butikk) koster frakt 112 kr, hjemlevering koster 131 og 124 kr for bedriftspakke. Pick-up point i Oslo er gratis.

Hvis du bestiller før kl. 16.00 på en arbeidsdag, blir din ordre sendt samme dag. Bestiller du mellom kl. 16.00 på fredag og kl. 9:00 på søndag, vil ordren bli sendt på søndag. Ved siden av hvert produkt på nettsiden vår kan du finne informasjon om lagerstatus og forventet leveringstid.

Omtaler av MyTrendyPhone

Totalt 1.5 av 5

Basert på 15 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Anton 09.12.2018 3 uker eller mer
  Fikk aldri produktet, og kundeservicen drøyer veldig. Håper på pengene tilbake eller at de sender en gang til. Aldri mer denne nettbutikken!
 • Marthe 03.12.2018 Ca. 1 uke
  Elendig service. Kansellerte en vare som aldri ble levert men fikk ikke pengene tilbakebetalt til tross for mange purringer. Styr unna - tvers igjennom uprofesjonelt firma!
 • Linn 11.11.2018 3 uker eller mer
  Styr unna denne nettbutikken! Jeg kjøpte en Samsung her i våres. Etter 4 måneder, var mobilen ubrukelig. Systemet hang seg opp, appene virket ikke og mobilen låste seg helt. Fikk ikke en gang gjenopprettet til fabrikkinnstillinger. Jeg prøvde å google feilen og det viser seg at dette er kjent problem for denne modellen. Jeg sendte inn mobilen og tenkte dette ble tatt enkelt på garantien. Det...
 • Ria 17.10.2018 3 uker eller mer
  Helt elendig! Verste stedet jeg har vært borti! De har hatt min tlf i over 2 måneder og enda har jeg verken fått mobilen eller informasjon om når jeg kan vente å få den tilbake. Over 2 måneder! Jeg gir de to dager til før jeg anmelder og går til Forbrukerrådet!
 • Valdis Naglis 14.09.2018 3 uker eller mer

  Den verste tjenesten noensinne har opplevd
  Svært dårlig organisering. Bestillingen min forsvant, og det var veldig store problemer for å løse dette problemet. Den var ikke levert ti posten.
  Utallige e-postmeldinger for å kontakte kundeservice. På telefon nummer som står i hjemmeside svarer de ikke.
  Har bestilte to like varer men fikk bare en av dem....
  Alt sammen fra bestillings dato til ankomst, tok det nesten en månad.
  Anbefale ikke mytrendyphone.no

  Bare produkt var i bra stand og god kvalitet.
 • VJ 08.09.2018 3 uker eller mer
  FORFERDELIG DÅRLIG SERVICE!!

  Da jeg fikk en mail den 05.09 om at produktet jeg hadde bestilt ville ha forsinket leveranse ringte jeg inn til dere og kom i kontakt med en person som aldri burde ha en jobb innen servicebransjen. Jeg ville forhøre meg om produktet ville nå frem og hvis ikke så ønsket jeg å returnere varen ettersom jeg ikke har bruk for den etter jeg har vært på ferie og ikke...
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker