Om MyTrendyPhone

MyTrendyPhone.no selger kvalitetstilbehør til mobiltelefoner, iPod-er og andre MP3-spillere, kameraer og videotilbehør, tilbehør til bærbare og PC-er samt Bluetooth-utstyr. Med et produktutvalg på over 100.000 forskjellige varer har vi en sterk posisjon på mobiltelefonmarkedet. MyTrendyPhone selger for øyeblikket sine produkter i følgende land: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Nederland, Spania, Italia, Frankrike, Storbritannia, Østerrike, Polen og USA, med sentralt lager i Danmark.

Vi kan imøtekomme ordrer i små eller store kvantiteter og vi vil vie deg personlig oppmerksomhet til alle tider.

Pakker er ikke tollpliktige lenger
Den 17. Oktober 2016 registrerte vi selskapet i Norge. Derfor betaler vi nå tollavgift for deg. Samtlige priser oppgitt på mytrendyphone.no er i norske kroner og inklusive moms.

Les mer om MyTrendyPhone »

Frakt

Fraktkostnad er 44 kr for bestillinger under 499 kr (brev).
For bestillinger over 499 kr (pakke til butikk) koster frakt 112 kr, hjemlevering koster 131 og 124 kr for bedriftspakke. Pick-up point i Oslo er gratis.

Hvis du bestiller før kl. 16.00 på en arbeidsdag, blir din ordre sendt samme dag. Bestiller du mellom kl. 16.00 på fredag og kl. 9:00 på søndag, vil ordren bli sendt på søndag. Ved siden av hvert produkt på nettsiden vår kan du finne informasjon om lagerstatus og forventet leveringstid.

Omtaler av MyTrendyPhone

Totalt 1 av 5

Basert på 28 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Frode 24.07.2017

  Helt ræva! 


  Hadde avbestilt en tlf for 1mnd siden fordi mobiltlf ikke kom.


  Likevel har jeg fortsatt fått faktura med inkassovarsel!


  Styr unna!

 • Odd 03.07.2017 Ca. 2 uker

  Reparerte IPADen med knust skjerm, den ble sendt til Danmark... - fikk beskjed om at de ikke kunne gi meg garanti på reperasjonen pga liten bulk i dekslet. Ba de allikevel reparere. IPADen kom tilbake uten å virke, men de tok full pris. Styr unna.

 • Bård 27.06.2017 3 uker eller mer

  Kjøpte og betalte for skifte av en skjerm på S7 online. Vet at den egentlig skal sendes til Nydalen, men siden jeg skulle til Oslo, tenkte jeg at jeg jo kunne levere den i butikken i Bogstadveien. Normalt burde dette være 0 problem, men: Siden den var bestilt via web, kunne de ikke ta den i mot, fordi den skulle til nydalen. Spurte om de da ikke bare kunne sende den til nydalen, men nei, det kunne de ikke fordi det var 2 enheter (HALLO - DERE ER SAMME JURIDISKE ENHET. DETTE ER TULL).

  ...
 • Marius 27.06.2017 3 dager

  Står at ladekabler og lignende er originale Apple produkter, men kommer uten eske (som apple produkter gjør) og er kun dårlige ebay kopier. Styr unna. 

 • Andreas 22.06.2017 3 uker eller mer

  Tekniske problemer med å gjennomføre betaling med Visa-kort. Useriøst firma, styr unna.

 • Klodian 15.06.2017 3 uker eller mer

  Den meste useriøse firma,med elendig kundeservice.har hatt min ipad air til reparasjon ,bytting av LCD skjerm .og siden 20.03.17 har ipaden vart frem og tilbake pga dårlig jobb av teknikeran som bytta skjermen.det endte med det at nå sist jeg fikk ipaden ,etter 3 gangen dem forsøkte å reparere skjermen ,frontkamera er feil montert,ipad rammen er full av riper og selve Lcd skjermen har invendig riper.og på toppen av alt Mytrendyphone nekter meg å heve kjøpet og dem vil ha Ipaden sendt i retur igjen.styr unna Mytrendyphone.

Vis alle omtaler (100)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord