Om Multicom.no

I en liten innlandsbygd - med storslått natur - åpnet en av Norges aller første nettbutikker. Året var 1997, og ikke mange år senere hadde gründerne i Åmli bygget opp en solid forretning.

Multicom har vært blant pionerene på netthandel og i dag er vi en av Norges mest erfarne nettbutikker, med kunder fra Aker brygge til Alta. Vi selger til private, bedrifter, det offentlige og enkelte leverandører.

Omtaler av Multicom.no

Totalt 4 av 5

Basert på 79 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Ørjan Nilsen 14.08.2017 3 dager
 • Will 12.08.2017 Ca. 2 uker
  Fant noen billige datakomponenter og prøvde å sitte sammen en pc... prøvde...

  Nettsiden er veldig uoversiktlig, mangen produkter mangler spesifikasjoner mens enkelte ikke har noen informasjon i det heletatt. Noen plasser står det på Tysk til og med. For et rot.

  Jeg fant en Ryzen oppgraderingspakke til en grei pris. Og der står det ikke oppført hvilket hovedkort det er snakk om. Kun chipsettet...
  Multicom.no logo
  Kundeservice Multicom 14.08.2017
  Hei. Takk for tilbakemeldingen. Vi har over 100 000 søkbare varer på nettsiden vår som blir lagt inn og styrt av leverandørene våre, som er grunnen til at det kan mangle noe informasjon og bilder. Vi ønsker å tilby et stort utvalg og kan få... Les hele svaret »
 • Andreas 10.08.2017
  Denne butikken skal man passe seg veldig for. Nettbutikken er automatiser til den grad at den lister produkter og datoer uten menneskelig kontroll. Tok kontakt med dem for å høre om mer detaljer på noen produkter som er listet uten bilde eller beskrivelse, og fikk et (sent) svar om at de ikke hadde noe slik, som i praksis betyr at de ikke engang selv vet hva de selger. I tillegg har lagerdatoene for produktene nå stått som en dag frem i tid i to uker, og harblitt flyttet en dag av gangen. Så kort fortalt vet de ikke hva de selger, eller når, og kundeservicen er både treg og uvitende.
  Multicom.no logo
  Kundeservice Multicom 14.08.2017
  Hei. Det var leit å høre du ikke er fornøyd. Det stemmer at vi har flere varer som ligger automatisk inne på nettsiden vår, vi har over 100 000 søkbare varer som blir lagt inn av leverandørene våre. Det er med andre ord ikke mulig for... Les hele svaret »
 • Sebastian Ommundsen 10.08.2017 2 dager
  Utrolig rask og pålitelig side!
 • Mariann 09.08.2017 5 dager
  Elsker min nye Kindle. Leveringstid fra Multicom var akkurat som utlovet ved bestilling. Handler gjerne fra dem i fremtiden også.
 • Kristian Olsen 09.08.2017 Neste dag
Vis alle omtaler (100)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord