Om Multicom.no

I en liten innlandsbygd - med storslått natur - åpnet en av Norges aller første nettbutikker. Året var 1997, og ikke mange år senere hadde gründerne i Åmli bygget opp en solid forretning.

Multicom har vært blant pionerene på netthandel og i dag er vi en av Norges mest erfarne nettbutikker, med kunder fra Aker brygge til Alta. Vi selger til private, bedrifter, det offentlige og enkelte leverandører.

Omtaler av Multicom.no

Totalt 4 av 5

Basert på 99 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Andreas 17.02.2018 2 dager
  Hyggelig kundeservice og rask levering.
 • Knut 14.02.2018 2 dager
  Rask levering til best pris.
 • Jørgen 14.02.2018 3 dager
  Kjøpte et sett TP link mesh nettverk og alt fungerer supert. Grei pris, rask frakt og varen var som beskrevet. Enkelt å koble opp med app og nå har vi nettverk i alle etasjer samt hybel.
 • Finn 13.02.2018 2 dager
  Bestile en laptop av multicom. Kjempe bra laptop med prisen tatt i betraktning. Var desverre en liten, men ikke ubeteydelig defekt på den. Kontaktet kundeserice og de løste problemet på en veldig bra måte.
  Bare handlet hos multicom 5-6 ganger men aldri hatt noen negativ erfaring med de. Så kommer nok til å prøvde prioritere de framfor andre butikker så langt det er fornuftigt.
 • Sigfred 30.01.2018 Ca. 1 uke
  Jeg vil si at jeg har gode erfaringer med Multicom. Synes leveringstiden kan være noe lenger enn hos andre jeg har handlet med på nett, men det har vært akseptabelt. Selve handelen har alltid gått greit. Leveringstiden jeg har oppgitt nedenfor er ikke nødvendigvis helt korrekt. Ville ha gitt dere 4,5 stjerner om dette hadde vært mulig.
 • ole 30.01.2018 3 dager
  elendig retur service sendte tilbake ett hovedkort med feil på usb får svar at kjølepasta er fysisk skade
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Få engangspassord