Om mShop

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for mShop.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Siste omtaler
 • Njål 06.05.2014 2 dager
  Kjøpte en Sony Bluray-spiller for 4 år siden. Den har begynt å trøble i det siste og sendte en reklamasjonsforespørsel til mShop for en måned siden. Purret for over en uke siden, men har fortsatt ikke fått svar. Facebooksiden deres har ingen mulighet for å gi tilbakemeldinger. Det synes jeg er nok et dårlig tegn
 • Knut 15.10.2012
  Jeg var på jakt etter et undervannshus til mitt Ixus80 kamera etter at det gamle gikk i stykker. Et raskt søk her avdekket at mSHOP solgte det riktige huset for 149 kroner, et kupp, men jeg antok prisen var lav siden kameraet ikke selges lenger. Jeg sjekket omtalene av MSHOP og såg at de var både og, men gav dem en sjanse. Ca en uke etter kjøp var varen fortsatt ikke sendt og jeg sendte mail og...
 • Odd 20.02.2012 4 dager
  Kjøpte en ekstern hardisk av type SEAGATE Ext.Desktop 3TB HDD 7200rpm.
  Raskt levert, og kjempefornøyd med produktet.
  Har også hatt kontakt med mShop på epost, og fikk raskt svar etter ganske kort tid..Bra!!
  Blir ikke siste gang jeg handler her :-))
 • André 17.01.2012
  Jeg bestilte Creative Zen X-fi 2 16GB fra M-Shop. De påstod at de hadde fem på lager. Etter å ikke ha hørt noe på flere dager maste jeg i tre-fire mail og truet med negativ omtale. De har ikke noe telefonnummer men kan nå dem på, og etter flere dager fikk jeg endelig et svar: En løgn om at de hadde svart meg tidligere (noe de ikke har) med info om at produktet har gått ut av produksjon.

  De...
 • Magnus 06.07.2011
  Kjøpte en Nokia E5 mobiltelefon hos dem. Telefonen ble brukt i rundt 10 dager før den plutselig ikke ville slå seg på lengre. Prøvde å få heve kjøpet men dette ville de ikke gå med på, prøvde også å få hjelp til å sende den inn på service men dette var de lite behjelpelige med, måtte til slutt betale for frakten inn til service selv noe jeg aldri før har vært borti. Styr unna mShop fordi du ikke får hjelp i det hele tatt dersom det skulle oppstå problemer med produktet.
 • 11.01.2011
  Leste masse her inne om mShop og med litt skepsis tok jeg sjansen og kjøpte min hp leather pc veske hos disse men en prisforskjell på nærmere 500 kr sammenlignet med Komplett, Norek ect. Bestilte varen på nett på søndag, fikk kvittering tillsendt på mail med en gang og sitter idag tirsdag med den freshe pc bagen min i favnen;) KNALL, har intet vondt ord å si. De var rimelige, raske og ryddige! Anbefales!