Om Moods

Etter å ha utfordret status quo innen mote i ti år – og satt Norge på det globale kartet – slo den harde virkeligheten i handelsbransjen oss i ansiktet i september 2017, og selskapet vårt gikk under.

Men vi fikk aldri gjort oss helt ferdig.

I stedet valgte vi å gjøre noe som mange mente var ukonvensjonelt. Vi kjøpte tilbake kontrollen over vårt eget selskap og bestemte oss for å snu situasjonen. Vi har alltid gått vår egen vei, og ment at vår rolle som en merkevare på denne planeten er å inspirere flere mennesker til å følge sine villeste drømmer.

Og dermed bestemte vi oss for å slå oss sammen med de aller mest kreative personene som finnes. De som har valgt en annen vei enn resten av samfunnet, og fulgt magefølelsen på samme måte som Moods har gjort i alle disse årene.

Så gav vi dem frihet til å skape. Til å tegne og komme med input til hvordan butikkene våre burde se ut, både nettbutikken og fysiske butikker, til å få eierskap og nøkkel til butikk og styre den som det var deres egen leilighet, og til å designe klær sammen med oss. Vi ville involvere dem i alle deler av bedriften, og kommer til å fortsette å gjøre dette fremover. Moods Collective er hjernen og det kreative miljøet i Moods.

Og dermed relanserte vi selskapet vårt sammen i mars 2019. Vi tok med oss kjerneverdiene våre videre, som å utfordre status quo og valgte utelukkende å fokusere på herreklær av høy kvalitet, noe som alltid har vært vår styrke.

Vår misjon er å skape stemninger og historier som inspirerer deg. Fordi vi tror at du, akkurat slik vi gjorde, kan komme deg på beina igjen når du møter motgang, og fortsette å jakte på dine villeste drømmer og lidenskaper.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale