Om Modo

MODO - merkeklær for menn og kvinner.

Som alle andre konsept begynte dette også med en idé. Denne ideen fikk grobunn og ble høstet mellom tre venner som delte en visjon. Gjennom nyskapende tenking og en teft for yrket var planen å skape et navn for seg selv. Et navn du forbinder med mote. Visjonen tok bolig i dyktigheten og gode ting oppstod. Modo var resultatet.

Modo er latin og betyr nylig, nå, akkurat nå og er opphavet til ord som moderne og mote.

Butikken vår befinner seg på AMFI Moa syd. Vi åpnet dørene for første gang 13. september 2006, en dag som nå lever sterkest gjennom våre årlige kundefester. Helt siden begynnelsen har vi alltid prioritert trendmessige produkter og i tillegg hatt en dyp respekt for mote som et fenomen. Trendmetropoler som New York, Berlin og København er vår største inspirasjon, men drivstoffet bak vår arbeidsetikk har alltid vært kundeforståelse.

Som en nordisk–basert bedrift er det de skandinaviske merkene som interesserer oss mest. Gjennom denne tankegangen er vi med å støtte skandinavisk mote som noe av det beste verden har å tilby. Vi er ingen kjede og kommer heller aldri til å bli det. Trender kommer og går – Modo er her.

Tilbud akkurat nå Se alle tilbud
Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale