Om Mobilutstyr

Mobilutstyr selger utstyr og tilbehør for mobil teknologi og dataprodukter fra nettbutikk på disse nettsidene. Her kan du selv bestille det som måtte passe, eller sende bestilling via e-post eller faks.

Vi fokuserer særlig på tilbehør for mobil teknologi og rekvisita for dataskrivere. I tillegg har vi et godt utvalg av mobiltelefoner og dataprodukter, slik at vi kan tilby en bredde av utstyr. Vårt utvalg er like godt tilpasset behovet til personlige brukere og små og mellomstore virksomheter.

Siste omtaler
 • Hanne S 12.02.2019
  God erfaring med handel her. Det ene produktet fungerte dessverre ikke som det skulle, og da jeg sendte epost om dette fikk jeg raskt svar og pengene tilbake på konto! Rask og god service!!
 • Johan 29.06.2012 2 dager
  De har litt utdatert side, men den fungert slik den skal. Kundeservisen var rask og enkel, selv om det kun var mulig å kontakte de via e-post.
 • Ivar 20.01.2010
  Kjøpte et et micro sd card og dette kom to dager etter. Ikke hatt behov for service etter kjøpet.
 • Dennis Smilden 14.12.2009
  Kjempeservice, rask levering!
  - Bestillte varen min på en torsdag ettermiddag, fikk varen to dager senere.


  - Fant så ut at jeg hadde bestillt feil vare og sende de en e-mail angående det. Fikk svar to timer seinere fra kundeservice der de opplyser om angrerettsloven, samtidig som de legger ved en link til produktet jeg egentlig skulle ha bestillt.
  Kjempehyggelig handel, rett og slett. Topp karakter.
 • Thomas Hanssen 14.12.2009
  Meget god service.
  Jeg bestilte et minnekort av Movida, men pga noe utålmodighet fra min side, ringte jeg kort tid etterpå for å høre om jeg kunne hente varen på besøksadressen så jeg slapp å vente over helgen. Dette var normalt sett ok, men han jeg snakket med tilbød seg heller å komme innom meg ettersom at han skulle ut uansett. 30 minutter senere var han på døren min. Bedre blir det ikke!
 • Ole H. Tverberg 14.12.2009
  Upåklagelig kundeservice !
  Bestillte et minnekort, fikk dette i posten kort tid etter. Fikk kompatiblitetsproblemer med kortet mot min maskinvare, og kontaktet derfor kundeservice. Hvorpå jeg fikk omgående svar, og saken fikk en lykkelig slutt. Et eksempel til etterfølgelse. Tommelen opp for Movida :-)