megaflis.no

Om Megaflis

MegaFlis ble etablert i 1997 i den hensikt å tilby et bredt utvalg kvalitetsvarer,
billigst mulig, i flotte butikker med kyndig personell. Målet var å kjøpe inn mest
mulig varer d irekte fra produsent, det vil si at vi ønsket å kutte alle fordyrende mellomledd. Vi ønsket også å kjøre fulle biler eller containere direkte fra våre produsenter til vårt hovedlager. På denne måten kunne vi redusere kostnadene radikalt for deretter å selge kvalitetsvarene svært billig til alle våre gode kunder.

Disse hovedtrekkene i driften har vi hele tiden holdt fast ved og er noen av våre suksesskriterier som alle våre kunder i dag nyter godt av.

Omtaler av Megaflis

Totalt 1 av 5

Basert på 4 erfaringer, siste 12 måneder

Nyeste omtaler
 • Ca. 2 uker

  Ole Johann Smestad 06.04.2017

  For høye priser og aaaalt for lang leveringstid 😡

 • Lena Stensjøhagen 16.02.2017

  Siste gang jeg handler hos Megaflis! De lokker med lave priser, i og for seg greit nok, men når det tar 3 uker å få levert varer de etter sigende har på lager, holder det bare ikke mål. Mye raskere å kjøre de 3 milene til nærmeste butikk enn å sitte ukesvis og vente på varer...

 • Ca. 1 uke

  Silje Eliassen 09.02.2017

  Akkurat nå er jeg bare skuffet. Fikk sendt et defekt produkt fra de. Etter å prøve å få tak i de flere ganger får jeg til slutt tak i en kundebehandler. Hos kundebehandler blir jeg fortalt at jeg aldri har handlet hos de. Der røk de pengene et visst sted. 

 • 3 uker eller mer

  Tor Ole 06.02.2017

  Bestilte malersprøyte hos de rett før jul som var tenkt som julegave. Etter utallige purringer kom omsider malersprøyten og kunne hentes i dag, Mandag 06.02. :-(

Skriv omtale av Megaflis
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering:

Tilbud akkurat nå Se alle tilbud »