Om MaxGaming

MaxGaming er nettbutikken for deg elsker spill og e-sport. Hos oss finner du kule gamingprodukter av høyeste kvalitet, og et utvalg som er nøye satt sammen for å gi deg som spiller alt du trenger. Med vårt nære samarbeid med en rekke distributører fra hele verden, kan vi tilby unike produkter til konkurransedyktige priser. Du handler enkelt og trygt via Internett.

Kontakt


De fleste e-postmeldinger som kommer før kl. 15.00 på hverdager, besvares samme dag. Hvis du ikke har fått svar innen 24 timer på hverdager, kan du gjerne kontakte oss igjen.
Kontaktinformasjon »

Frakt

Vi har en leveransetid på 1-4 dager, direkte fra eget lager.

Omtaler av MaxGaming

Totalt 1 av 5

Basert på 2 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Kolbjørn 30.07.2020 3 uker eller mer
  Jeg betalte for et produkt jeg aldri fikk. Etter noen måneder med løgn og lovnader, kanselerte jeg avtalen og bad om refusjon. Dette ble et mareritt med korrespondanse og uthaling. De bad til og med meg om å ta det med deres egen partner, enda jeg hadde foretatt en direkte betaling. Aldri mer! Hold dere borte!
 • Adam 04.07.2020 3 uker eller mer
  MaxGaming må være fullstendig useriøst. Jeg bestilte en steam kontroller og fikk etter to uker en steam link og ingen steam kontroller. For en uke siden sendte jeg en e-post til dette firmaet og gjorde dem oppmerksom på at jeg har fått en annen og billigere produkt enn det jeg har bestilt og forhåndsbetalt. Jeg har enda ikke fått noe svar. Her bør en holde seg langt unna.
 • Solveig 10.04.2018 5 dager
  Bestilte kabel til lader.Kontaktet de da jeg syntes det tok litt lang tid.Ble møtt med hyggelig Mail og lader kom og handler gjerne der igjen.
 • Erik Nilsen 25.08.2015 3 uker eller mer
  Ifølge websidene dems har de svært gode priser og lav kostnad på levering, noe som lovet godt.

  Men siden de ikke hadde levert varene innenfor hva jeg anser OK tid, 10 dager - tok jeg kontakt, og blir møtt med løgner om at pakken er sendt, da den ut i fra sporingsinfo og direkte kontakt med Tollpost får vite at den faktisk ikke er plukket opp fra dem enda!!

  Løgnen besto i at de hadde mistet...