Om MarineOnline

MarineOnline.no ble etableret i 2013 og er et datterselskap av Marineudstyr.dk ApS. Vi har vårt hovedkontor i Danmark, og sender våre varer fra et sentrallager i Odense. Selv om lageret ligger i Danmark, har vi selvfølgelig sørget for at toll og moms blir betalt av oss.
Alle våre pakker til Norge blir sendt med Bring Parcels, hvilket sikrer hurtig og rask levering til deg som kunde. I vår butikk finner du mer enn 10.000 varenumre, og vi er dermed en av de meste omfangsrike internett butikkene med båtutstyr. Vårt fokus er på utstyr, og reservedeler utgjør en mindre del av utvalget - her skal du til din lokale motorforhandler for å få den riktige hjelpen.

Vi har fokus på å ha den helt riktige prisen, rask levering og godt humør, og det er vårt mål at du alltid skal være fornøyd når du handler hos oss - så du med ro i sinnet kan anbefale oss til dine venner og bekjente. Derfor jobber vi også på å gi deg den aller best opplevelse fra start til slutt. Du kan komme i kontakt med oss på e-post: info@marineonline.no eller på schatten, som du finner nederst i venstre hjørne på skjermen.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale