Om Mamoz

Mamoz har et av Norges største varesortiment innen data-foto-tele. Vi tilbyr hyggelige priser og god etterkjøpsservice. Mamoz er geografisk plassert med butikk og salgskontorer i Trondheim.

Varer sendes ut fra eget lager, eller rett fra en av våre mange leverandører. Til enhver tid kan vi levere over 15.000 ulike varer neste dag.

Mamoz.no ble startet høsten 2000.
Vi består pr. 1. jan 2004 av 8 medarbeidere, herav 2 selgere og 5 ansatte på support og teknisk kundestøtte.

Lave priser, rask og god kundeservice både før og etter kjøp! Det er viktig for oss å levere gode produkter så rimelig, raskt og enkelt som mulig. Vi gir kunden raskt svar på sine spørsmål før og etter kjøp.

For å kunne betjene flest mulig kunder øyeblikkelig tilbyr vi en online chat-funksjon som gir deg direkte kontakt med en av våre kundekonsulenter. Som kunde hos Mamoz.no får du automatisk 2 års gratis send-inn-service på alle varer! Det vil si at vi betaler frakt begge veier ved alle garanti reperasjoner!

Siste omtaler
 • Tron 04.09.2011
  Benytter dem i ny og ne da jeg bor i Tr.heim. Meget fornøyd med servicen. Prisene er kanskje ikke de laveste, men...
 • Erik 05.06.2011
  Som fastboende i Trondheim de siste fem årene har jeg gjort en del større og mindre kjøp hos dem pga praktisk beliggenhet.

  Tross høyere priser og upålitelige leveringsdatoer (fjernlager 1-3 dager har konsekvent betydd en eller to uker i praksis) har kundeopplevelsen vært grei.

  Etter en reklamasjonssak i vår kommer jeg imidlertid aldri til å benytte Mamoz igjen. Kabelen på et par Koss...
 • Anders 18.05.2011
  Denne brukeropplevelsen er basert på en handel hos deal.no, men ettersom all kundeservice har gått via mamoz.no velger jeg å legge ut omtalen her også til skrekk og advarsel:

  Jeg kommer ikke til å handle her igjen, da det tok meg fem forsøk og et utall purringer bare for å motta en komplett skriver.

  Første forsøk: Skriveren ankom uten blekkpatroner og strømledning. Jeg tok kontakt og...
 • 25.09.2010
  Fant en Acer laptop på nettbutikken deres som var meget godt priset. Bestilte denne, da den var på lager på sentrallager.

  Etter en ukes venting ringte jeg dem og spurte hvorfor det tok så lang tid. Dette hadde de ikke noen forklaring på, men skulle sjekke opp og ringe tilbake.

  En uke senere gav jeg opp ventingen og dro innom dem på tur hjem fra jobb. Fikk da beskjed om at maskinen var sendt...
 • 14.07.2010
  Eksremt uproffesjonelle på utsendelser. Har ventet i to uker - de har ennå ikke klart å sende varene jeg bestilte og betalte. Kommer kun til en selger som ikke vet noe når jeg ringer. Ingen ringer tilbake ller svarer på mailer. Umulig å få opplysninger. de holder ikke det de lover omlevering.
 • 05.07.2010
  Meget god erfaring med både levering og service fra Mamoz.
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Opprett bruker

Jeg har lest og godtar brukervilkårene.

Glemt passord Ny bruker