Om Lydglede

Lydglede.no er forretningen for deg som er lidenskapelig opptatt av god lyd. Hos oss kan du føle deg trygg på at alle varemerkene og produktene vi fører holder høyeste kvalitet. Vi selger kun anerkjente merkevarer som mottar internasjonal anerkjennelse for høy lydkvalitet, innovasjon, førsteklasses håndverk og design.

Vi ønsker at du skal oppleve lydglede i hjemmet ditt. Som butikk skal vi alltid være ærlige, oppriktige og kunnskapsrike når det kommer til å gi råd om produktene våre. Vi kommer til å gi deg våre anbefalinger basert på vår erfaring, skjønn og vitenskapelige argumenter.

"La musikklytting bli en aktivitet fremfor noe som kun er i bakgrunnen. Unn deg et avbrekk i hverdagen, sett deg i godstolen, la pulsen senke seg og la deg engasjere av musikken du elsker!"

Ettersom akustikken i ditt rom aldri kommer til å være sammenlignbar med den i demorommet hos fysiske utsalgssteder, mener vi hjemmetesting er den beste metoden for å finne ut om produktet passer til ditt behov. Med unntak av på spesialtilpassede produkter, tilbyr vi derfor 30 dagers åpent kjøp og fri retur. Vi skal også være tilstede på de viktigste hi-fi-relaterte messene og kommer også til å arrangere egne demokvelder i de største norske byene slik at det er mulig å bli kjent med både oss og produktene våre.

Fri frakt / Fri retur / 30 dager åpent kjøp

Kontakt oss gjerne for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå lydglede hjemme!

Frakt

Fri frakt

Omtaler av Lydglede

Totalt 5 av 5

Basert på 6 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Mariekythe Minoza 28.10.2020 3 dager
  Flott produkt, veldig forståelig service og support
 • Sven 21.10.2020 Neste dag
  Veldig fornøyd med kjøpsprosess, dyktige og hyggelige. Bra priser på flotte produkter.
 • Adrian 23.09.2020 2 dager
  Kjapp levering, god & oversiktlig nettside og kjapp svar fra kundeservice.
 • Tobias 30.07.2020 2 dager
  Rask levering, utmerket kundeservice! Sterkt anbefalt.

  La inn en ordre på en platespiller, fikk raskt mail hvor jeg ble informert at det kom til å ta 1 - 2 uker å få denne levert, og ble tilbudt en litt billigere modell + en platespillerbørste som kunne leveres om 1 - 2 dager. Sa til dem at jeg gjerne ville ha modellen jeg bestilte, og så ble jeg tilbudt en modell til 1800kr (!) over modellen jeg bestilte, uten ekstra kostnad!! Takket ja til denne, og den var levert innen 2 dager. Fremstod som veldig proffe, hjelpsomme folk. Absolut ingen problemer, helt upåklagelig.
 • Ivar 11.06.2020 2 dager
  Veldig bra service og superrask levering!
 • Per 07.04.2020 3 dager
  Kjøpte en kombinert kassett-cd-usb-spiller Teac AD-850 i mars 2020 og opplevde dessverre at det var en feil på produktet. Skrev til kundeservice og etter litt kommunikasjon tilbød Lydglede nytt produkt fritt tilsendt og fri retur av det første produktet. Nå har jeg fått et supert apparat i drift og kan glede meg over mange gamle minner på kassetter. God service og fine folk.