Om Livekort.no

Siden November 2010 har vi spesialisert oss på salg av gavekort og spillkoder. Vi jobber utelukkende på nettet, og kan derfor tilby gode priser. Spill og teknologi er ikke kun noe våre ansatte nyter, men også forstår.

Dette betyr at våre kunder alltid kan være trygge på at de får hjelpen de trenger fra den beste kundeserviceavdelingen. Med årevis erfaring med salg av koder over nettet kan vi tilby en profesjonell kundebehandling og sikkerhet ved kjøp av lovlige produkter til konkurransedyktige priser.

Spørsmål eller kommentarer?
Vår kundeservice er tilgjengelig 7 dager i uken! Den beste og raskeste måten å få hjelp på er ved å fylle ut vårt kontaktskjema.
Eller du kan sende en e-post.
Dersom noe er galt med det bestilte produktet må du huske å sende med ordrenummer.

Les mer om Livekort.no »

Omtaler av Livekort.no

Totalt 5 av 5

Basert på 20 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Thor 10.08.2018 Samme dag
  Tok i underkant av 5min, knallbra.
 • Torje Martinsen 15.07.2018 Samme dag
 • Sigve 13.07.2018 Samme dag
  Kjøpte en 400kr network Card siden Sony ikke ville godta mitt bankkort av en eller annen grunn. Etter 5-6 min så var koden kommet. Og laster nå ned Bloodborne. 10 min etter kjøp av kort
 • Svein Jarle 12.07.2018 Neste dag
  Tok en stund før koden kom. 12 timer da det var noe feil fra deres side.
  Men høflig kundeservice og hjelpen dagen etterpå, i form av koden kom på mail.
  Var usikker på om den kom igjennom, men når den kom så er det greit. I verste fall kan man belage seg på litt ventetid. Utifra tidligere komentarer så er det ganske uvanlig og servicen er som regel veldig rask
 • Philip 09.07.2018 Samme dag
  jeg prøvde og kjøpe the crew 2 på steam men det fungerte ikke så prøvde jeg det her og jeg fikk det veldig fort sånn ca 5 min veldig bra :)
 • marius 24.06.2018 Samme dag
  Veldig bra side
Vis alle omtaler (34)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker