Om Livekort.no

Siden November 2010 har vi spesialisert oss på salg av gavekort og spillkoder. Vi jobber utelukkende på nettet, og kan derfor tilby gode priser. Spill og teknologi er ikke kun noe våre ansatte nyter, men også forstår.

Dette betyr at våre kunder alltid kan være trygge på at de får hjelpen de trenger fra den beste kundeserviceavdelingen. Med årevis erfaring med salg av koder over nettet kan vi tilby en profesjonell kundebehandling og sikkerhet ved kjøp av lovlige produkter til konkurransedyktige priser.

Spørsmål eller kommentarer?
Vår kundeservice er tilgjengelig 7 dager i uken! Den beste og raskeste måten å få hjelp på er ved å fylle ut vårt kontaktskjema.
Eller du kan sende en e-post.
Dersom noe er galt med det bestilte produktet må du huske å sende med ordrenummer.

Les mer om Livekort.no »

Omtaler av Livekort.no

Totalt 5 av 5

Basert på 21 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Marius 10.05.2018 Samme dag
  Bestilte Assassins creed origins til xbox one. Fikk koden og alt funker som det skal!
 • Tommy 27.04.2018 Samme dag
  Kjøpte Windows 10 Home med Bitcoin via BitPay, fikk kode innen 5 minutter. Kjøpte tidligere to spill på samme måte, de tok 20-30 min. Anbefales!
 • Lars 21.04.2018 Samme dag
  Kjøpte Far Cry 5 CD key. Jeg leste veldig godt mellom avtalen før jeg gjorde transaksjonen. Må si jeg var litt skeptisk, siden jeg aldring har hørt om denne web, butikken før. Live Kort leverte som avtalt, fikk koden i løpet av par minutter. 100% fornøyd med kjøpet. LiveKort er en seriøs butikk, anbefales:)
 • Vegard 13.04.2018 Samme dag
  Aldri vært så sikker på at jeg har blitt svindla før, ikke et eneste ord er stavet riktig, fikk 3 like mail etterhverandre da jeg bestilte, noe som ikke gikk før 2. Forsøk. Men jaggu gikk det, fikk koden til PS Plus etter 4 min! Så det skal de ha :D
 • Benjamin Rosseland 09.04.2018 Samme dag
  Enkel og grei betalingsmetode. Eneste grunnen til jeg ikke vil gi 5 stjerner er for at ventetiden på koden tok ca 15-20 minutter. Utenom det var det ingen problemer.
 • Heidi 02.04.2018 Samme dag
  Kjøpte forhåndsbestilling av spill til mannen. Kom da det skulle, til en veldig fin pris.
Vis alle omtaler (26)

Min Prisguide

Få engangspassord