Om Lille Vinkel Sko

Lille Vinkel Sko er en selvstendig skobedrift som begynte sin første skobutikk på Majorstuen i Oslo i 1984. I løpet av årene har vi vokst og har nå 9 (!) avdelinger hvor den ene er nettbutikken.
Vår filosofi er å være et alternativ til de store skokjedene, som har nesten 90 % av all skohandel i Norge. Vi følger med på hva som skjer i motebildet, og lever av at ingen skokjede bestemmer vårt utvalg.

Vi kjøper ofte direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd, slik har vi funnet flere spennende merker som vi er alene om i landet. I tillegg fører vi mange kjente og etablerte merkevarer. Vi som jobber her er opptatt av skomote og reiser ofte til utlandet for å få med oss hva som skjer.

Nettbutikken vår har eksistert siden 1999! - Det vil si at vi er en av de i bransjen med lengst erfaring med nettsalg. Det finnes ingen i Norge som har lengre erfaring med å selge sko på nett! Det er viktig for oss at det skal være trygt og enkelt for deg å handle på nett, og vi vil gjøre alt vi kan for å gi deg god service. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger av noe slag! Vær obs på flere utenlandske nettsteder som opererer fra utlandet selv med norske sider. Noen har "bakt" inn frakten i prisen, og andre følger ikke norsk lov om returer o.l. Det er trygt å kjøpe gjennom oss. Ved returer gjør vi alt vi kan for å refundere pengene tilbake til deg så raskt som mulig, - dersom du har lagt inn din bestilling med kort.

Frakt

Om du kjøper fullprisvarer hos oss og betaler med kort - sender vi pakken(e) uten ekstra kostnader til deg.
Men om du handler varer som er nedsatt i pris tar vi 99 kroner i frakt. Velger du imidlertid kombinasjonen fullprisvare + salgsvare trekker vi de 99 kronene fra.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale