Om Lightinthebox.com

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Lightinthebox.com.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Lightinthebox.com

Totalt 1 av 5

Basert på 2 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Geir 14.05.2018
  Vil på det sterkeste fraråde å handle her. Varen kommer ikke men de tar betalt for den.
  Trakking nr på forsendelsen de oppgir eksisterer ikke i postens systemer. Scoringen sier pakken er ankommet postkontoret i Norge etter 3.5 uke. Ingen har registrert eller sett den. Nå etter 6 mnd har de kommet med samme forklaring/unnskyldning 10-12 ganger.
  Varsler du om at du hever kjøpet får man ikke annet svar end den samme unnskyldning som tidligere. Anbefaler å ligge langt unne denne svindel butikken.
 • Signy Bendiksen 12.04.2018
  Har forsøkt å bestille gardiner. Alt går greit inntil betaling. Da får jeg oppgitt at det er ny pris på varene og ikke kampanjepris lenger. Greit nok, men hvor er de nye prisene? Umulig å finne. Etter gjentatte forsøk må jeg bare gi opp.
 • Sigbjørn Dahl 02.12.2017
  Jeg har kjøpt skjorter, belte, slips m. nål og hodelykt, hvis de har det på lager, rask leveringstid Ca en uke, klær er i små størrelser, bruker du xl, må du bestill 4-5xl, ofte har de ikje store størrelser, også i sko. Dette er Kina.
 • Hanne 02.12.2017 Ca. 2 uker
  Bare en advarsel til alle som handler her! De prøver nå å lure deg til å tro att varen blir sendt senere enn den skal. Men når man avbryter bestillingen, blir den plutselig sendt samme dag. Dette har skjedd meg 2 ganger nå i det siste, så tydelig att dette er en ny måte å selge på. Det er også mye diskusjoner og uoverensstemmelse om hvem som skal dekke hva, når ting skal returneres!
 • Gunn 08.11.2017 3 dager
  Jeg har handlet lampe og badutstyr. Varene kom etter fort tid og så ut som forventet. Fikk til og med tilbakebetalt utgifter til toll. Kan anbefales. Gunn
 • Rita 08.06.2017 3 uker eller mer

  veldig dårlig kvalitet på varene, klær,smykker osv. selv om man betalte for ekspress levering tok det nesten 4 uker.

 • john 22.07.2016 3 uker eller mer

  Veldig dårlig. Ikke kjøp elektronikk her, China Export CE, billig kopivare som ikke virker.  Du må også betale for returfrakt av en vare som ikke virker.

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker