Om Lightinthebox.com

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Lightinthebox.com.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Lightinthebox.com

Totalt 1 av 5

Basert på 18 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Silje 22.09.2020 3 uker eller mer
  Styr unna! Har ventet på forsendelse i tre uker nå, som skulle ta 4-7 virkedager. Visvas og svada fra «kundeservice» og ikke mulig å spore forsendelsen på en troverdig måte. Fortjener ingen stjerne. Velg en annen nettbutikk.
 • Jonas Gre 01.09.2020 3 uker eller mer
  De har ikke ringehjelp, bare Mail som tar evigheter å få svar. Svarene de gir er helt nytteløse er som roboter. Har nå vært frem Og tilbake med Jonathan 5 ganger, og enda har jeg ikke kunnet koble opp repeateren. Han fortsetter og sier hvordan jeg skal sette opp repeateren hvor jeg må bruke om 2 stykker, når jeg tydelig har sagt at jeg bare har 1, og har stoppet progresjonen. Bare forbred deg på at hvis du kjøper noe herfra finnes det ikke noe som kan kalles kundeservice. Bruk heller Google
 • Bjarne 05.07.2020 3 uker eller mer
  Ligger ingenting under "Mine bestillinger" etter du har bestilt en vare - kun en generell bekreftelse på mail. Måtte betale en ekstra utgift for frakt når pakken hadde nådd et distribusjonspunkt i Oslo.

  hold dere langt unna!
 • Åsmund 08.06.2020 3 uker eller mer
  Har fått faktura som snart forfaller på 2 stoler jeg ikke har fått
 • Ove Høiby 02.06.2020 Ca. 2 uker
  Ikke kjøp. Fikk ingen bekreftelse på mail eller får ikke kontakt med "mine bestillinger" da dem påstår at jeg ikke har bestilt noe. Kjøpte og betalte en DAB adapter, men den kan jeg bare glemme. Useriøst firma.
 • Rune 27.05.2020 3 uker eller mer
  Sen levering ikke sporing å ikke kontakt iformasjon