Om Lenspower

Med oppstart september 2019, har vi et mål om å bli Norges største nettbutikk for salg av kontaktlinser.

Nøkkelen til Lenspower’s suksess ligger i de enkle og effektive løsningene. Å bestille kontaktlinser fra Lenspower.no krever kun noen få klikk, og de smarte metodene for lagerutsending gjør ventetiden imponerende kort. 95% av alle forsendelser blir sendt innen 1 virkedag, og ved bestilling får du en sporingskode som lar deg følge pakken helt hjem. I kampanjeperioder kan det forekomme forsinkelser. I tillegg er kapasiteten langt større enn hos de fysiske butikkene med mer en 500.000 kontaktlinser på lager til enhver tid, som gjør leveringstiden kort.

Kontaktlinsene vi fører på Lenspower.no er fra de populære produsentene Alcon, Bauch & Lomb, Johnson & Johnson og Cooper Vision. Disse er de største og mest seriøse leverandørene i bransjen. Vår avtale med disse gir deg et bredt utvalg av kontaktlinser, og sørger for at du alltid får kjøpt markedets beste produkter når du handler hos oss.

Arealutvikling Holding AS (979 257 805 MVA) er hovedaksjonær og har gjennom dette eierskapet en svært god egenkapital som gir oss mulighet til å gjennomføre en ambisiøs og seriøs satsing.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale