Om Lefdal.com

Lefdal er opptatt av at du som kunde alltid skal få de beste prisene og den beste servicen.

I 1936 startet et gammelt familieselskap Lefdal som i sin tid gjorde om gatelysene i gamle Christiania fra gass til elektrisitet. I dag er Lefdal en moderne kjede for forbrukerelektronikk med 22 varehus rundt i landet som står klare til å ta deg imot og hjelpe deg med de behovene og utfordringene du som kunde måtte ha. Når du besøker en av våre butikker skal du alltid være fornøyd. Det betyr at vi alltid skal møte deg med entusiasme og begeistring slik at du får den kundeopplevelsen du fortjener.

Vår visjon - alltid billig
For å holde på vår visjon er det daglige grep vi gjør for at du som kunde skal få den beste opplevelsen. Vi samarbeider med de største på innkjøp, holder kostnadene nede ved effektiv drift og unngår å være en stor og dyr organisasjon.
Lefdal Elektromarked A/S er eiet av Dixons Group. Selskapet drives som et selvstendig selskap med egen administrasjon og ledelse.

Lefdal Elektromarked selger husholdningsprodukter, lyd og bilde produkter og data/tele produkter gjennom store varehus. Gjennom store varehus, lave kostnader og aggressiv markedsføring oppnår vi høy lønnsomhet og sterk vekst.

Omtaler av Lefdal.com

Totalt 1 av 5

Basert på 2 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Stine 16.01.2018 3 uker eller mer
  Bestilte Epoq kjøkken i midten av oktober 2017 hos Lefdal i Molde. Kjøkkenet i seg selv er fint å se på. Men servicen er ELENDIG! Vi har enda ikke blitt ferdige med kjøkkenet,og blir nok ikke ferdige før i mars om vi er heldig. KUN feil bestillinger og rot med leveringer. Nå har kjøkkenselger klart å rote med enda en bestilling av knotter. Benkeplata i stein som skulle komme i februar,er ENDA...
 • joakim 28.11.2017 Ca. 2 uker
  Pakken blei sendt 5 dager etter bestilling
 • Atle 27.06.2017 3 uker eller mer

  Kjøpte minnekort til tlf på tilbud. Lagerstatus:100+

  ...
 • iris 10.05.2017
  Dette er det værste butikk jeg har vart bort i. Alt føles bare som lureri og mye frustrasjon når man må ta kontakt med dem. Aldri mer sier jeg. Jeg skal holde meg unna Lefdal det er sikkert.
 • else karin kvalheim 24.02.2017 3 uker eller mer

  vi  er fornøyd med servicen i butikk og god kundebehandling når d gjalt deres kjøkkenavd. og leveringstid d kom fredag 24feb.levert på døren. Meget godt fornøyd så vi gleder oss til nytt kjøkken.

 • Camilla 18.01.2017 Samme dag

  Rotete og uorganisert kundebehandling fra kundesenteret dersom man ønsker kontakt med butikken. Feilaktige og mangelfulle opplysninger om samme produkt ved flere anledninger, til tross for konkrete spørsmål om garantilengde. Spørsmål blir besvart med at jeg som kunde må henvende meg til produsenten selv. Usanne salgsargument om et produkt som jeg som kunde ved en tilfeldighet i ettertid får vite ikke stemmer. Ansvarsfraskrivelse og en bedrift hvor ingen vet hvem som har sagt hva. Svært misfornøyd med opplevelsen. 

Vis alle omtaler (56)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker