Om LED-spot.no

www.led-spot.no er en nasjonal nettbutikk eid av BelysningsGruppen AS. Hovedsete er Tromsø i Troms.

Vi leverer et bredt sortiment elektriske artikler og installasjonsmateriell til både den profesjonelle såvel som til den enkelte forbruker. Våre leverandører er anerkjente merkevareleverandører og de fremste innen sitt segment. Dette mener vi er med på å gi kundene våre et godt og bredt sortiment av kvalitetsprodukter.

Nettbutikken ble startet opp i 2010 med det mål å levere kvalitets elektromateriell og LED-belysning til det profesjonelle og private markedet i Norge. Vi har spesialisert oss på LED-belysning i ulike varianter. Design, høy kvalitet og rimelige priser er nøkkelord for wwww.led-spot.no.

Vi er behjelpelige med prosjektering og lysberegninger til små og store prosjekter, både til privatmarkedet og proffmarkedet.

Ring oss gjerne for en prat!

Omtaler av LED-spot.no

Totalt 1 av 5

Basert på 5 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Dyre Erling 20.12.2019
  Bare å styre unna, useriøst og uten kundeservice. Bestilte varer fra de som aldri ble sendt! Brukte Klarna som betaling og det er jeg glad for slik at det sparte meg for masse arbeid for å få tilbake penger.
 • Bjørn Erik 04.12.2019
  Bestilt og betalt vare, ingen info.ang levering,svarer ikke på Mail melding eller telefon! Snart en mnd siden jeg bestilte varen!Nå blir det siste forsøket på kontakt et personlig oppmøte,da jeg ikke regner med å få verken penger eller varene! Det er bedre å kaste pengene på bålet,en å handle på det Jalla stedet! Ser frem til et personlig møte med sjefen!
 • Egil 04.12.2019 3 uker eller mer
  STYR LANGT UNNA. DETTE ER SVINDEL.
  De tar betalt for varene, men varene får du aldri.
  Helt umulig å få kontakt med de både på tlf,chat,mail.. tlf legger bare på, chat funker ikke og maliadressen deres eksisterer ikke.
 • Fredrik 19.11.2019 3 uker eller mer
  Har bestilt og betalt for varer fra disse for en måned siden. Har fortsatt ikke mottatt noen ting, annet enn et par dårlige unnskyldninger på epost... Telefonen tar de ikke og chat tjenesten er deaktivert.. Svindelbedrift! Styr unna og ikke gå i samme fella er mitt tips!
 • Håvard 12.11.2019
  Aldri bestill noe fra led-spot. Fikk aldri varen jeg bestilte og elendig kundeservice