Om Lampemesteren.no

Butikken selger varer i følgene kategorier: Taklamper, bordlamper, gulvlamper, hengelamper, utedørslamper, skjermer og tilbehør, og pærer.

Lampemesteren skriver:
"Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i toppklassen.

Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskje vil følge deg hele livet?

Vi mener det skal være en opplevelse å kjøpe designerlamper - du skal kunne lese om både lampenes og designernes historie. Vi ønsker å gi deg rik kunnskap om lampen og dens historie, så du ikke kun kjøper en belysningskilde, men et unikt produkt med sjel og historie. Du vil også finne detaljerte beskrivelser og teknisk informasjon om alle våre lamper. Dessuten lagt stor vekt på informere om de forskjellige designerne og produsentene.

Vi setter vår ære i å være først ute med det siste - dette vil du kunne følge med på her på Lampemesteren. Vi vil løpende oppdatere nyhetssiden så du alltid har muligheten til å følge med på det siste innen designbelysning."

Les mer om Lampemesteren.no »

Frakt

Lampemesteren.no tilbyr gratis frakt over hele Norge med GLS eller Posten ved kjøp av alle lamper eller kjøp av minst NOK 2.000,- inkl mva.
Leveringstiden er som regel 5-11 virkedager hvis varen er på lager i den ønskede farge/variant. Ellers vil det som regel ta 2-3 uker ekstra, noe som kan forekomme for noen av de mer sjeldne italienske produktvariantene.
Ved forsinkelser hos GLS eller Posten kan lampemesteren.no ikke stilles ansvarlig.
De sender alle varer som pakkepost. Dette gjør det mulig å spore pakken, hvis det skulle oppstå problemer, eller hvis varene er forsikret. Se Lampemesteren.no » for ytterligere fraktinformasjon.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale