Om Lampehuset

K. Eng & Co ble etablert i 1959. Den gang var virksomheten basert på import og fabrikasjon av lamper og skjermer. Første butikk ble åpnet i 1976 under navnet Norske Lysprodukter med filialer i Oslo, Gjøvik, Hunndalen, Bergen og Notodden. Den første Lampehuset-forretningen ble åpnet på Strømmen i 1983. Lampehuset ble formelt kjedekonsept våren 1994. Lampehuset eies i dag av selskapet K. Eng & Co AS.

Belysning, elektrisk materiell og lyskilder er egne fagområder. For å sikre deg den beste veiledningen, gjennomgår våre selgere flere kurs og må bestå en grunnopplæringsprøve. Senere holder vi oss à jour med løpende oppdatering og kursvirksomhet. Lampehusets innkjøpere reiser på messer og fabrikker over store deler av verden for å fange opp de siste trendene. Med vår fagkunnskap og teknisk kompetanse legger vi vekt på å hjelpe deg med å finne din lampe.

Lampehuset som kjede består av 45 butikker over hele landet. Vi er i dag den ledende faghandel-kjeden innen belysning og har over 50 års erfaring i bransjen.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale