Om Lampeguru

Handel på internettet skal være trygt, enkelt og inspirerende for deg, og det skal blandes med super service og varer som vi kan stå inne for.
Vår lidenskap for lamper kommer av vår fascinasjon for lys og flott design. Lys er utrolig viktig og kan gi ditt hjem et unikt uttrykk og en superhyggelig stemning.
Det skal ikke være en kamp å bestille en lampe - ei heller å levere den i retur hvis den ikke skulle passe inn. Samme enkelhet gjelder ved reklamasjoner og vi sørger for å hjelpe deg raskt videre og med minst mulig besvær - ofte sender vi bare en erstatning uten at du skal sende den defekte varen i retur.

Innen vi startet gikk det opp for oss at mange lampebutikker har nesten bare har dyre lamper og ofte er deres hovedfokus på dyre merkevarer. Går du så inn på byggevarebutikker, supermarkeder osv. har de ofte kun de virkelig billige lampene i et begrenset utvalg og noen kjedelige varianter. Det manglet et godt alternativ imellom som ga det flotte designet til gode priser, samtidig som det var fokus på kvalitet.
I dag tilbyr vi attraktive, innovative og klassiske lamper, men til riktig pris! Stort utvalg og gode priser, blandet med personlig service, har vist seg å være helt riktig for oss og du vil elske oss - prøv det selv.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale