Om Kpn.no

Kpn.no Kjøpesenter på nett

Kjøpesenter på nett har ca 40.000 varelinjer og er stor i kategoriene Hjem, Hobby og Fritid.

Stort utvalg av verktøy også til "proffen".

Vi er billigst og best på strømaggregater.

Kpn.no er også en stor forhandler av utstyr og deler til camping, bobil og caravan.

Vi har en pickupstore på Fornebu hvor kunder kan hente sine varer uten å betale frakt.


Kundeservice bistår hver dag kunder på telefon eller på email.
( tlf 40004474 eller kundeservice@kpn.no)

Frakt

Vi sender med Schenker, Bring / Posten, Dsv og Post Nord.

Omtaler av Kpn.no

Totalt 3.5 av 5

Basert på 7 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • May Johansen 10.10.2018 3 dager
  Jeg har kjøpt en byggtørke fra Kpn.no og er veldig fornøyd.
  Knall bra pris, god service og rask levering.

  VELDIG BRA BUTIKK! KAN ANBEFALES.
 • Lisette 06.10.2018 3 uker eller mer
  Jeg har blitt svindlet ser jeg. Jeg bestillte en vare i sommer som tok en måned på levering. Jeg var glad for jeg hadde ventet så lenge, det viser seg at kpn hadde sendt meg en hel annen vare enn det jeg hadde bestillt. Den var verdt halve prisen av det som ble bestalt. Jeg skulle tydeligvis få svar på mail, nå etter 3 måneder inser jeg hvor elendelig kpn er på kundeservice og svindlere de er.. Heller gi pengene tilbake til kundene og ikke sendt en vare man ikke ønsker og som koster mye mindre, der dere beholder resten av pengene!!
 • Jonny Benjaminsen 24.09.2018 3 uker eller mer
  Har brukt flere dager for å få tak på folk, både via tlf, mail og messenger og fortsatt får jeg ingen respons. Etterlyser en forsendelse fra juli som jeg fortsatt ikke har mottatt 😣
  Kpn.no logo
  kundeservice Kpn 25.09.2018
  Kjære Jonny
  Vi snakket sammen på telefon i går hvor du ble opplyst om at det er sendt flere emailer til deg. Du har mottatt deler av forsendelsen men mangler katteteltet du bestilte. Dette skulle vår leverandør spesialbestille til deg, men det... Les hele svaret »
 • ole henrik flaata olsen 12.06.2018
  Jeg har kjøpt en del varer fra Kpn og nå må jeg gi dem ros får god service og hyggelig folk og snakke med. Varene kommer raskt og hvis dere er i tvil bruk Kpn.
 • Jan Nilsen 12.01.2018 Neste dag
  Kjempefornøyd med den oversiktlige nettbutikken, betalingsmåten og tilbakemeldingen på ordren. Varen var billigst på nettet hos KPN. Varen kom raskt og var godt innpakket. Kan anbefales.
 • Torbjørn Åmås 11.01.2018 3 uker eller mer
  vell de kan svare på en tlf å høddlige hygglige folk, men det stopper der. virkelig talentløst. det var kjappere for meg å bestille varen fra usa... virkelig latterlig... Så tatt ut av egen erfaringer så anbefaler jeg ikke dette firma for noen, å kommer heller aldri til å beatille fra dette fiemaet igjen.
  Kpn.no logo
  Thomas Kristiansen 11.01.2018
  Av og til er det dessverre noe leveringstid på enkelte produkter. Spesielt i forbindelse med ferier etc. I dette tilfelle var det en treghet i systemet hos importøren som gjorde at kunden dessverre måtte vente på sitt produkt. Dette skal... Les hele svaret »
Vis alle omtaler (10)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker