Om Komplett.no

Komplett.no er Norges største nettbutikk og ble etablert i 1996. Nettbutikken eies av Komplett Services AS (org. nr: 979642121) som er del av Komplett Group - Nordens største netthandelsaktør med 14 nettbutikker. Komplett Group har 630 medarbeidere og hovedkontor i Sandefjord. Samlet omsetning i 2014 var 5,8 milliarder norske kroner.


Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør, med totalt 15 nettbutikker. Komplett Group hadde i 2014 en samlet omsetning på 6,7 milliarder norske kroner. Vårt hovedkontor ligger i Sandefjord.

I Norge har Komplett Group nettbutikkene Komplett.no, MPX.no, Blush.no og Bildeler.no, og har i tillegg distributøren Itegra.no. I det svenske markedet har Komplett Group nettbutikkene Komplett.se og Webhallen.se, samt distributøren Norek.se. Komplett.dk ble etablert i 2007, og har hatt en sterk vekst siden oppstart.

Komplett Group skal være det eneste leddet mellom produsenter og kunder. Dette gir en effektiv driftsmodell og bidrar til at Komplett Groups nettbutikker kan operere lønnsomt og tilby konkurransedyktige priser. Komplett Groups nettbutikker selger til sluttkunder, bedrifter, offentlige virksomheter og forhandlere. Ved utgangen av 2014 var 1 750 000 aktive kunder registrert (kunder som har handlet siste 12 måneder).

Omtaler av Komplett.no

Totalt 2 av 5

Basert på 36 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Roman 08.02.2019
  Komplett bruker Infocare workshop for å reparere mesteparten av deres bærbare pc-er. Infocare workshop er en katastrofe.

  Min sak: Den bærbare pc-en vi kjøpte stoppet å virke etter kun 4 måneder: ingenting skjedde når man trykket på av/på knappen. Første gang sendte vi den bærbare pc-en til Infocare workshop. Det tok Infocare to uker og ifølge deres rapport byttet de hovedkortet. Da vi...
 • Jarle 01.02.2019
  Bestiller feil vare, oppdager dette få minutter etter bestilling, og sender da umiddelbart melding om at denne må kanselleres.
  Etter noen timer får jeg sendingsbekreftelse og sporingsnummer. Må kontakte Komplett igjen for å stoppe denne ordren og får beskjed om at varen returneres etter første stoppested og at jeg vil bli kreditert for kjøpsbeløpet etter kort tid.
  Henvender meg igjen til...
 • Håvard 25.01.2019 4 dager
  Alltid levert varene raskt.. Har elt ok tilbud og god kundeservice. Bestilt 6 ganger og kommer til å fortsette med det.
 • Carl 21.01.2019 3 uker eller mer
  Bestilte en Samsung 65" TV som jeg kansellerte 1 minutt etter bestilling da det var feil modell jeg hadde valgt. Der var en kanseller ordre knapp som jeg brukte. Så ut som systemet til Komplett hang seg for det kom ingen bekreftelse på kanselleringen og ordrebildet sto bare og oppdaterte seg. Ikke mulig å ringe eller chatte da de var stengt (dette var på kvelden) Sende mails til de som jeg purret...
 • Carl 21.01.2019 3 uker eller mer
  Kjøpte en Samsung smartklokke som plutselig etter en oppgradering av sw samme året fikk helt elendig batterikapasitet. Klaget til Komplett support som aldri hadde opplevd og hørt om dette. Jeg sjekket en del nettsteder som kunne bekrefte at mange veldig mange hadde opplevd akkurat det samme! Fortsatt visste ikke komplett noe om dette og det tyder jo på at de ikke er oppdatert på sine produkter...
 • Carl 21.01.2019 3 uker eller mer
  Bestilte og betalte en mobiltelefon som de brukte 4 uker på å levere, underveis opplevde jeg en helt elendig service!
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker