Om Komplett Bedrift

Komplett Bedrift (tidligere MPX.no) er en B2B forhandler som selger IT og elektronikk-utstyr til private og offentlige virksomheter i Norge. Komplett Bedrift eies av Komplett Services AS (org. nr: 979642121) som er del av Komplett Group - Nordens største netthandelsaktør med 18 nettbutikker. Komplett Group har 800 medarbeidere og hovedkontor i Sandefjord. Samlet omsetning i 2016 var 7,8 milliarder norske kroner.

Omtaler av Komplett Bedrift

Totalt 1 av 5

Basert på 1 omtale, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Ruby 16.06.2020
  Bedriften vår kjøpte datautstyr. Etter et drøyt år gikk varen i stykker. Komplett nekter å gjøre noe med dette og sier at garantitid for bedrifter kun er 1 år. I følge norsk lovgivning så skal elektronikk ha en reklamasjons tid på 2 - 5 år. Komplett er useriøse og jeg vil absolutt ikke anbefale bedrifter til å kjøpe varer gjennom de.
 • Kjell 04.10.2019 2 dager
  Forferdelig. Fikk PC som skal brukes til undervisning. Ikke mulig å konfigurere, bare feilmeldinger, vifte bråker noe vanvittig. De nekter å heve kjøpet. Chat ubrukelig, og ringer man inn får man bare samme ENE personen som styrer chatten.
 • Bjørn 02.09.2019 Ca. 1 uke
  Bestilte en vare for en måned siden, som jeg trengte. Enda ikke fått den etter gjentatte purringer. Aldri mer kjøp.
 • Erik 20.06.2017 Ca. 2 uker

  Elendig kundeservice, spesielt på chat. Svarer ikke på mail.

 • olle 27.10.2014
  Skral service. Kjøpte i høst et Galaxy 10.5 nettbrett. Veldig dyrt var det. fikk rask problemer med batterilading (kunne ta to døgn), restarter og batteri som tømte seg på en time. Ba om retting der jeg beskrev alt de trengte. Fikk mail tilbake om at jeg måtte sende til Samsung direkte ellers ville det gå laaang tid. Svarte at jeg foretrakk å forholde meg til de. Ble da bedt om å fylle ut...
 • Thomas 10.09.2014 Ca. 1 uke
  Bestilte en forsendelse med 4 produkter. 3 av produktene var på lager den siste skulle komme innen et par dager.

  Valgte at den skulle sendes i to omganger, en med lagervare og en med bestillingsvare. Dette klarte de ikke få til. Etter et par virkedager kontaktet jeg de og de skulle sende orderen. Dette klarte de fremdeles ikke.

  For å få pakken sendt måtte jeg avbestille kjøpet og bestille manuelt i to omganger. Pakken ble da sendt samme dag.