Om Komplett

Komplett.no er Norges største nettbutikk og ble etablert i 1996. Nettbutikken eies av Komplett Services AS (org. nr: 979642121) som er del av Komplett Group - Nordens største netthandelsaktør med 14 nettbutikker. Komplett Group har 630 medarbeidere og hovedkontor i Sandefjord. Samlet omsetning i 2014 var 5,8 milliarder norske kroner.


Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør, med totalt 15 nettbutikker. Komplett Group hadde i 2014 en samlet omsetning på 6,7 milliarder norske kroner. Vårt hovedkontor ligger i Sandefjord.

I Norge har Komplett Group nettbutikkene Komplett.no, MPX.no, Blush.no og Bildeler.no, og har i tillegg distributøren Itegra.no. I det svenske markedet har Komplett Group nettbutikkene Komplett.se og Webhallen.se, samt distributøren Norek.se. Komplett.dk ble etablert i 2007, og har hatt en sterk vekst siden oppstart.

Komplett Group skal være det eneste leddet mellom produsenter og kunder. Dette gir en effektiv driftsmodell og bidrar til at Komplett Groups nettbutikker kan operere lønnsomt og tilby konkurransedyktige priser. Komplett Groups nettbutikker selger til sluttkunder, bedrifter, offentlige virksomheter og forhandlere. Ved utgangen av 2014 var 1 750 000 aktive kunder registrert (kunder som har handlet siste 12 måneder).

Omtaler av Komplett

Totalt 3 av 5

Basert på 4 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Vegard Kleiven 20.11.2020
  Har handlet sporadisk fra Komplett i flere år. Har dessverre blitt dårligere og dårligere på levering. Bruker flere dager på å sende ut varer, men kamuflerer bak å sende fraktinfo til transportør. Siste bestilling har ikke kommet etter 6 uker. Leveringstiden har blitt endret 3 ganger uten at jeg har blitt informert. Kundeservice har ingen evne til god kundebehandling, skylder på leverandør uten å ta det spor av selvkritikk. Blir nok u handle hos andre fremover.
 • Andreas 30.06.2020
  Mitt første kjøp hos komplett.no var i desember 2010. Har regelmessig handlet hos komplett.no i ettertid og lagt inn mange ti-tusener over de nesten 10 årene jeg har vært kunde hos komplett. Har ikke hatt så mange utfordringer med komplett over årene, handelen har gått fint og varene har vært i god stand. Dessverre kan jeg ikke si det samme om deres kundeservice, da mener jeg også primært...
 • Tor Arne 26.04.2020
  Handler ofte hos Komplett og har aldri blitt skuffa, dritflinke folk med god service, man merker at de strekker seg langt for deg som kunde og det er ingen form for påpakning av ekstra drit man ikke trenger.
 • Anders Heggedal 25.04.2020
  Kjøpt flere varer i ulike omganger. Veldig kjapp prosess. Erfaring med kundeservice har vært veldig bra, god hjelp. Generelt gode priser, gode tilbud. Hyggelige folk som jobber der.

  PS. Jeg bor nærme nok til å hente fra utleveringstedet, så "leveringstid" blir jo litt kjapt da.
 • Aleksander 29.06.2019 2 dager
  Rask Levering i alle dei år, toppers kundeservice!
  Ser noen andre her skriver eit par dårlige ting, men det kan ikkje vurderast komplett som heilhet. Ei fantastisk bedrift som har utruli mange fornøyde kunder. her kan du stole på at varen kommer frem og i godt stand! 5 stjerer fra meg!
 • Ronnie 18.03.2019 Samme dag
  Kjøpte et spill digitalt...
  Kjøpte et spill digitalt fra komplett.no, valgte feil plattform med et uhell. Kontaktet kundeservice så fort som mulig og de var ikke behjelpelig i det hele tatt.

  Om man vurderer andre sider som f.eks STEAM så får du levert spillet tilbake uten problemer og som regel biligere. Det gjør at komplett digitalt er absolutt ikke verd å bruke.

  Deres andre tjenester funker veldig bra.