Om Klokkegiganten

Klokkegiganten.no består av et team med engasjerte medarbeidere, som har drevet med salg av primært klokker til privatpersoner og hjemmesiden ble startet i 2007. I dag er Klokkegiganten ledende forhandler av flere kjente merkevarer innenfor klokkebransjen. Vi fokuserer på salg på det norske markedet, og er moms registert i norge med momsnummer: MVA: 914178630MVA. Hjemmesiden er eiet og drevet av Reverie ApS som er registert i Danmark med Cvr nr.: 33260954. Siden vi også er et norskregistrert firma, så er alle priser inkludert norsk moms. Og selv om vi sender fra vårt hovedlager i København, så er det ikke noe toll eller ekstra utgifter som kommer på din ordre. Den prisen du ser, er også den totale prisen du skal betale.

Vi i Klokkegiganten opptatt av å kunne tilby nye og spennende kvalitetsklokker, samt andre aktuelle produkter til deg som kunde. Derfor er vi opptatt av å holde øye med trendene på markedet, og ut i fra dette oppdatere sortimentet vårt kontinuerlig, slik at du alltid kan sikre deg de nyeste og beste klokkemodellene. Ellers er det svært viktig for oss å ha et godt forhold til deg som kunde, samt tilby god service - både før, under og etter leveringen av varen din. Vi vil derfor sørge for å besvare dine e-poster innen 24 timer, og vi har i tillegg åpen kundeservice mellom 10-17 alle hverdager. Det er viktig for oss at du er fornøyd med ditt kjøp, og dersom du angrer gir vi deg alltid 365 dagers bytte og returrett, samt gratis ombytting. Varene vi tilbyr leveres raskt og problemfritt hjem til deg, og da vi er en autorisert klokkeforhandler, kan vi garantere at alle våre produktene vi selger er 100% ekte. Vi tar selvfølgelig også ansvar for varene vi selger, og dersom varen ikke fungerer som den skal eller har feil, kan du selvsagt sende den tilbake til oss! Som kunde har du i tillegg alltid 2 års garanti og reklamasjonsrett på din vare.

Vi jobber stadig med å utvikle oss slik at det skal være enkelt, interessant og spennende å besøke Klokkegiganten.no. Vi håper å tilby deg en shoppingopplevelse utenom det vanlige.

Er det noe du tenker eller lurer på? Skriv til oss på kundeservice@klokkegiganten.no (mandag til fredag 10:00-17:00), så hjelper vi deg gjerne!

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale