Om Kjell & Company

Kjell & Company selger tilbehør til forbrukerelektronikk via butikker og Internett. Selskapet har 21 butikker i Norge, 105 butikker i Sverige.

Vi har en lidenskap for teknologi, og ønsker å dele vår kompetanse. Derfor gir vi ut boken «Hvordan virker det?» som behandler dagens teknologiske løsninger og muligheter fra et realistisk perspektiv. Den er hittil solgt i mer enn 350 000 eksemplarer, og dekker det meste du trenger å vite om teknologiske løsninger i hjemmet. Du finner den enten digitalt på kjell.com eller i bokform. Prissettingen er unik. Du betaler for papir og trykk, mens informasjonen og kunnskapen er gratis. Skaff deg et eksemplar og les deg opp på hverdagsteknologi - det kommer alltid til nytte. Skaff deg to eller flere eksemplarer, og gi boken til noen du virkelig bryr deg om.

Stort utvalg, rimelige produkter

Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk, hva mener vi med det?
Akkurat nå er det over 8 000 artikler i vareutvalget. Alt fra et segment bestående av praktiske småvarer som iPhone-deksler, mobilladere, klokker, eksterne harddisker, Raspberry Pi, fjernkontroller og USB-minnepinner, til mer avansert tilbehør som spesialkontakter, kabler på rull, motstandssett, sikringer, transistorer, PIC-kretser, tilbehør for antenneinstallasjon og mye, mye mer. Det er dette vi mener med at vi har Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk.

Knutepunkt for distribusjon og logistikk består av et logistikksenter i Malmö som er 7 000 kvadratmeter stort. Våre store innkjøp fra de rette leverandørene, gjør at vi kan tilby produkter, tilbehør og komponenter til svært gode priser.

Siste omtaler
 • Jens 12.05.2017 3 uker eller mer

  Levering tok mange måneder mer enn hva K&Co lovet. Sender mail til kundeservice og lurer på hva som skjer, de sier varen kommer neste uke, men så går det enda noen måneder før jeg får den. Flere av epostene fra kundeservice kommer på "kinesisk", antakelig pga. tegnsettingsproblemer, og K&Cos medarbeider er tydelig ikke norsk. Stusselige greier.

  Kjell & Company logo
  Kim 15.02.2018
  Hei Jens,

  Det var uheldig at du hadde problemer med bestillingen din.
  Vennligst kom tillbake til oss og vi vil se på hva som har gått galt og hvordan vi kan gjøre det bedre i fremtiden.

  Ha en fin dag!

  /Kim