Om Kitchentime.no

Hos KitchenTime kan du finne alt til kjøkkenet ditt. I vårt sortiment finner du kvalitetsprodukter for matlagning, baking og inredning for kjøkkenet. Vårt mål er at du skal føle deg trygg med at du kan finne akkurat det produkt du trenger til rett pris, uten å lete i flere butikker. Vi synes at kjøkkenet er hjemmets hjerte og fascineres av de underverk som kan oppstå der. Vi vil tilby deg fantastiske produkter som gjør at du kan både lykkes og trives i kjøkkenet.

Frakt

Kitchentime.no har fri frakt ved kjøp over 499 kr. Ellers er laveste fraktalternativ 49 kr.

Omtaler av Kitchentime.no

Totalt 2.5 av 5

Basert på 3 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Rolf 13.12.2017
  Levert før avtalt tid, kjempe fornøyd, veldig bra pris
 • silje 08.12.2017 3 dager
  rævva kvalitet.
 • Leona 23.10.2017
  Lang leveringstid. Feilaktig/dårlig informasjon vedrørende leveringstid. Dette er for dårlig. Anbefaler å ikke kjøpe varer hos denne nettbutikken da det finnes leverandører som levererer mye raskere og mer serviceinnstilt.
 • Tom Tenvann 28.06.2017 3 uker eller mer

  Veldig dårlig erfaring, etter 2 purringer og 1,5 mnd venting på kjelesett, kommer det 2 forklaringer. Den sitter fast i tollen, og det er 2-3 uker leveringstid! Helt håpløst firma, styr unna. 

 • Thomas 11.04.2017 3 uker eller mer

  Etter en feilleveranse sendte jeg pakken i retur. Kundeservice var hyggelig og beklaget at de foreløpig ikke hadde ordnet med returordning, og ba meg sende pakken i retur til en adresse i Froland, Norge. Jeg sendte dette fra Stavanger, men dessverre har jeg ikke sporingsnummer. Kitchentime hevder de aldri mottok pakken i retur, Posten Norge kan ikke finne pakken. Jeg har større tiltro til Posten og føler meg lurt av Kitchentime.

 • Sara 12.08.2016

  Betillte varer med angitt leveringstid 1-2 uker. Fått mail om at varen ikke kan sendes fra lager før 24.08. Ønsker å avbestille da de ikke hadde billigste pris og vi valgte dem pga rask levering. Ingen svar hos kundeservice, virker som om nummeret ikke er i bruk.

  Kitchentime.no logo
  Line 06.09.2016
  Hei Sara.

  Jeg beklager at varen din ikke ble levert innenfor den tiden som ble lovet!
  Jeg har ikke ditt ordrenummer, men det er mulig det dreier seg om en forsinkelse fra leverandøren, da vi ikke har alle varer på vårt eget lager.
  Vår... Les hele svaret »
Vis alle omtaler (18)

Min Prisguide

Opprett bruker

Jeg har lest og godtar brukervilkårene.

Glemt passord Ny bruker