Om Kitchentime.no

Hos KitchenTime kan du finne alt til kjøkkenet ditt. I vårt sortiment finner du kvalitetsprodukter for matlagning, baking og inredning for kjøkkenet. Vårt mål er at du skal føle deg trygg med at du kan finne akkurat det produkt du trenger til rett pris, uten å lete i flere butikker. Vi synes at kjøkkenet er hjemmets hjerte og fascineres av de underverk som kan oppstå der. Vi vil tilby deg fantastiske produkter som gjør at du kan både lykkes og trives i kjøkkenet.

Frakt

Kitchentime.no har fri frakt ved kjøp over 499 kr. Ellers er laveste fraktalternativ 49 kr.

Omtaler av Kitchentime.no

Totalt 2 av 5

Basert på 13 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Maren 04.05.2020 3 uker eller mer
  Ekstremt lang leveringstid. Det sto at det skulle være 1-2 ukers leveringstid, men nå er det gått en måned og jeg har fortsatt ikke fått varene. De tar heller ikke kontakt når varene blir forsinket - jeg må selv ta kontakt for å spørre.
 • Anita Tuftedal 07.03.2020
  Superfornøyd. Varene kom raskt. Kundeservice svarte på email samme dag. Anbefales!
 • Jan 16.01.2020
  De nekter å følge norsk lov. De tar ikke imot produkter til reklamasjon, men henviser deg til produsent (i mitt tilfelle i USA). Måtte gå til kredittkortselskapet for å få pengene tilbake.
 • Elisabeth 12.01.2020 Ca. 1 uke
  Hold dere vekk dette nettstedet. De sender varene..og regning til Klarna .. greit nok. Men de kjenner ikke Angre eller returrett når varen er defekt. Får ingen returseddel/etikett. Du må stå for hele retur porto. De svarer ikke på dine e-mail heller. Håpløst.
 • Matthias 30.12.2019 5 dager
  varen er bestillt og levert men etter varen er på plass blir rabatt avvist, dårlig erfaring
 • Runar 17.12.2019 Ca. 1 uke
  Legger merke til at alle femstjerners vurderinger er skrevet på samme dato. Dette lukter det bevist svindel av og min opplevelse bekrefter dette. Bestille og betalte varen, fikk ordrebekreftelse og leveringstidspunkt. Når jeg etterlyste vern 14 dager etter kom denne:
  Victor (KitchenTime Group)
  17 dec. 18:29 CET

  Hej!

  Vi har nu avbeställt din order eftersom vi dessvärre inte har möjlighet...