Om Kitchentime.no

Hos KitchenTime kan du finne alt til kjøkkenet ditt. I vårt sortiment finner du kvalitetsprodukter for matlagning, baking og inredning for kjøkkenet. Vårt mål er at du skal føle deg trygg med at du kan finne akkurat det produkt du trenger til rett pris, uten å lete i flere butikker. Vi synes at kjøkkenet er hjemmets hjerte og fascineres av de underverk som kan oppstå der. Vi vil tilby deg fantastiske produkter som gjør at du kan både lykkes og trives i kjøkkenet.

Frakt

Kitchentime.no har fri frakt ved kjøp over 499 kr. Ellers er laveste fraktalternativ 49 kr.

Omtaler av Kitchentime.no

Totalt 1 av 5

Basert på 6 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Susanne 30.09.2019 3 uker eller mer
  Det mest useriøse jeg har vært borti. Først ble ikke ordren registrert, ingen hjelp å få fra kundeservice. Så ble varen likevel sendt, men kom ikke som avtalt, to ganger på rad. Bring sier varen er forsvunnet. Har holdt på med denne ordren i over en mnd. og har fortsatt ikke mottatt vare eller fått en adekvat respons. Kundeservice svarer ikke på mail og ringer ikke opp igjen når de har "datatrøbbel". Kitchentime anbefales definitivt ikke.
 • Åshild 13.09.2019
  Advarsel!!! Advarer alle å kjøpe fra Kitchen time. Jeg returnerte vare 22. juli 2019, og har fortsatt ikke fått tilbakebetalt beløpet for varen.
  Totalt useriøst selskap.
 • Andreas 16.08.2019 3 uker eller mer
  Burde nok hørt på omtalene her på siden, som jeg faktisk sjekket på forhånd. En måned etter bestilling var varen fortsatt ikke sendt, så jeg sendte epost for å avbestille. Et par dager senere fikk jeg endelig svar, på svensk. Virker som et uhyre useriøst selskap som hverken har styr på hva de har på lager eller har noen norsk avdeling til å håndtere service.
 • M F 05.07.2019 Ca. 1 uke
  Lang ventetid, etter en uke fikk jeg endelig sendingsbekreftelse. Mtp helga som kommer i mellom anslår jeg ventetid på ca 1 uke 3 dager. Noe som er horribelt tregt for en butikk med lager i Norge.
 • Vetle Haffner 17.06.2019 Ca. 1 uke
  Bestilte et produkt med forventet leveransetid på 1-3 dager. Produktet ble omsider ikke levert før det var gått 6 arbeidsdager. Svært dårlig kundeservice når man tar kontakt på telefon for å få hjelp. Heller ikke behjelpelig med å tilby gratis retur når produktet ikke ble levert ihht oppgitt på hjemmesiden. Kitchentime anbefales IKKE!
 • Marit 09.04.2019 3 uker eller mer
  Elendig. Varen kommer ikke. Ventet 2 mnd nå. Får ikke tak i kitchentable verken på tlf eller mail. Styr unna