jula.no
Nyeste omtaler
 • 2 dager

  Ivar 20.09.2015

  Butikken Jula er en grei butikk med mye nyttige ting.
  Det jeg nå vil utsette på jula er at dere har sluttet med å utgi kataloger i butikk?
  Har mange bekjente som er veldig skuffet over denne avgjørelse. Det å ha en katalog hjemme å orientere seg i er veldig viktig for veldig mange når en feks.planlegger et prosjekt av ymse slag.
  Selv er jeg godt vant med Internett, men veldig mange av deres...
  Butikken Jula er en grei butikk med mye nyttige ting.
  Det jeg nå vil utsette på jula er at dere har sluttet med å utgi kataloger i butikk?
  Har mange bekjente som er veldig skuffet over denne avgjørelse. Det å ha en katalog hjemme å orientere seg i er veldig viktig for veldig mange når en feks.planlegger et prosjekt av ymse slag.
  Selv er jeg godt vant med Internett, men veldig mange av deres kunder syntes det er mer komfortabelt å lese i katalog ( papir) . Om dere syntes det kanskje er mer hensiktsmessig at katalog er på nett , grunnet økonomi, for som jeg også skjønner kan vel det være en del av deres kostnader, tror jeg bestemt at dette ikke er et godt valg fra dere .
  Vi har en lignende butikk ikke langt fra deres som driver mye med samme konsept , men som gir ut katalog høst/vinter og vår/somner. Et meget godt konsept. Da kan du sitte hjemme i ro og mak og planlegge ditt prosjekt fra katalog.
  Om det er en vare eller fler er det mulig å skrive ned katalogno.osv.selvfølgelig fra nettet også men.
  Etter som jeg har forstått var det bare betjeningen som hadde katalogen.
  Nei JULA DETTE ER IKKE BRA.
  Dere er såpass store i markedet at dere bør kunne unne alle å nyte deres vareutvalg på både nettet og papir.
  Med vennlig hilsen
  Ivar sjuve

 • Malvin 09.09.2015

  Er egentlig en flittig kunde hos Jula siden de er et alternativ til Biltema/Clas Ohlson. Men nå er jeg drittlei av "luretilbud" og elendig logistikk. I går laget jeg meg en handleliste og sjekket at prisene var gyldige før jeg dro på butikken i dag. Joda... 100% prisøkning fra i går til i dag på et dusjkabinett. Det var ikke registrert som "tilbud" på nettsiden fordi det var en spesialkampanje...
  Er egentlig en flittig kunde hos Jula siden de er et alternativ til Biltema/Clas Ohlson. Men nå er jeg drittlei av "luretilbud" og elendig logistikk. I går laget jeg meg en handleliste og sjekket at prisene var gyldige før jeg dro på butikken i dag. Joda... 100% prisøkning fra i går til i dag på et dusjkabinett. Det var ikke registrert som "tilbud" på nettsiden fordi det var en spesialkampanje.... Og av det andre på listen min som sto oppført som "på lager" var halvparten utsolgt siden i går. Så enten er butikken åpen om natten eller så er det så mye rot og forsinkelser i logistikk systemet til Jula at det er helt latterlig. I praksis så kan en ikke forholde seg til noe som står på nettsidene til Jula. For når en kommer ut til butikken neste dag, er halvparten av prisene endret og resten er utsolgt. Har aldri opplevd tilsvarende problem med f.eks. Clas Ohlson. Så hvorfor er ikke Jula i stand til å rydde opp i rotet sitt? Begynner å bli meget lei av å kaste bort tid på denne butikken.
 • 3 uker eller mer

  Petter Pedersen 28.05.2015

  Kunne ikke levere dekk til en traktor klipper som ble kjøpt der for ca 2 år siden og fikk egentlig beskjed om å finne ut av dette selv.
  Snakk om god kundeservice.
Skriv omtale av Jula.no
Totalvurdering:

Hva syns du om butikken?

Levering: