Om Japan Photo

Våre butikker fører et stort utvalg av digitalkamera, minnekort og annet tilbehør til digitalkamera. Du kan levere inn bildene dine til fremkalling, fra både minnekort og analog film, og du kan naturligvis hente ut dine ferdig fremkalte bilder, forstørrelser og fotoprodukter, uansett om de er bestilt i butikk eller på nett.

Omtaler av Japan Photo

Totalt 4 av 5

Basert på 1 omtale, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Jannicke 02.07.2018 2 dager
  Til tross en litt for lite brukervennlig nettside gikk handelen veldig fint. Var spent på leveringstiden, siden det ikke opplyses om dette noe sted på siden. Men jeg fikk varen etter bare to dager, og er godt fornøyd.
 • Stein-Inge Gjertsen 04.02.2016

  Venta tre mnd på min forhåndsbetalte bestilling. Purra gjentatte ganger, og ble lovt at det skulle sendes snarest. Ga opp til slutt og ba om pengene tilbake.

 • Thomas 27.12.2015 2 dager
  Kjøpte en mikrofon, som viste seg å være død ved ankomst.
  Sendte mail til butikken. Fikk kjapt svar at det var bare å sende den tilbake. Dette fikser vi var beskjeden jeg fikk. Ble litt nervøs da det nærmet seg jul og mikrofonen skulle brukes da.

  Lille julaften lå det en ny på postkontoret. Julen var reddet!
  Det er ved evt. problemer en ser hva slags service en får.

  Topp service fra Japan Photo
 • Marit 12.12.2015 Ca. 2 uker
  Har bestilt panorama lerret hos Japan photo delt i tre bilder. På første leveransen var den hvite kanten bredere i underkant av bildene enn over. Måtte kjøre tilbake til butikken og levere bildet og legge inn ny bestilling. Nå har jeg fått den nye bestillingen og dette bildet er heller ikke bra. Fargene er blasse og grønnaktige, så da blir det atter en reklamasjon. Handler ikke på japan photo igjen.
 • Johan 27.11.2015 4 dager
  Har köpt från J P ett par gånger. Brukar vara kanon men har fick besöka butiken senast då jag inte fick svar från KS. Men annars knall!
 • Idar 05.10.2015 3 dager
  Kjøpte et video kamera på nettet og skulle hente i butikk. Det var på lager i butikk, men eg måtte vente 2 dager fordi de ikke kunne selge det som låg i butikken, men måtte vente på et fra oslo.

  Det ble ødelagt 4 dager etter at eg fikk det. Leverte til reklamasjon, og har no ventet 6 uker på å få det igjenn. Enda ikke noe kamera. Sistegang eg handler hos japan photo.
Vis alle omtaler (83)

Min Prisguide

Få engangspassord
Glemt passord Ny bruker