Om it24.no

www.it24.no selger dataprodukter over Internett til alle kunder i Norge. Varene sendes med vanlig norsk post. I tillegg kan varer hentes i Sandefjord. Alle bestillinger bør foretas i nettbutikken, og all kommunikasjon til oss via epost/kontaktskjema dersom mulig. Vi har derimot betjent supporttelefon som er spesielt beregnet på garanti/reklamasjon/retur. Bruk helst epost/kontaktskjema for alle spørsmål.

Frakt

Du kan lese mer om de ulike leveringsmetodene it24 benytter her.

IT24 har også hentebu i sine lokaler i Hinderveien 1, i Sandefjord. Se IT24.no for mer informasjon

Omtaler av it24.no

Totalt 1 av 5

Basert på 1 omtale, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Tommy 06.11.2018 Ca. 1 uke
  gikk greit å bestille og få levert telefon i posten. da denne ble sendt i retur fikk jeg aldri refundert pengene tilbake. de svarer ikke på mail eller telefon. forbrukerrådet neste.. anbefales IKKE videre til noen
 • Kristian 15.10.2015
  Kjøpte min første iPad (1) fra IT24 og nå nylig en Apple Watch.

  Ved begge tilfeller har jeg fått et produkt som ikke er tilgjengelig i Norge, til en bedre pris enn fra finn.no. Alt i alt veldig fornøyd.

  Ettersom jeg ikke har hatt noen problemer med produktene har jeg ingen erfaring med "service etter kjøp".
 • ingvild Nerbøvik 10.07.2015 Neste dag
  Nytt tastatur rett i postkassen innen 24 timer etter bestilling. Problemfri betaling- og bestillingsprosess. Anbefales varmt!
 • Therese 05.06.2015 Ca. 1 uke
  Umulig å få tak i, i etterkant av kjøp. Fått feil produkt og ingen svarer.
 • Arild 16.02.2015 2 dager
  Meget rask og god service.

  Opplever også riktig lagerstatus.
  Bestilte iPhone 6+ som ble sendt samme dag som jeg bestilte.
  Fikk rask tilbakemelding på epost når jeg sendte et spørsmål der.
  Fikk etter ca 10 dager problemer med kameraet på telefonen. Sendte først en mail i helgen og ringte tidlig mandags morgen. Alt løste seg raskt, ny telefon er i posten med returlapp for den defekte.
 • David Barka 13.02.2014 3 uker eller mer
  Her kan du finne gode priser på enkelte produkter, men det er ikke vært den forferdelige skjebnen som venter deg dersom du trenger service på produktet etterpå. Kjøpte en Macbook med retina skjerm, var uheldig å fikk en med defekt skjerm. Etter 10 dager uten svar så får jeg beskjed om å sende den inn, og etter en knapp måned får jeg den tilbake og må levere den inn til en Apple butikk. Det viser seg også at de importerer Apple produkter fra USA uten å nevne det i produktbeskrivelse. Vanskelig å få tak i, og gir dårlig oppfølging, styr unna!
Vis alle omtaler (73)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker