Om iT24.no

www.iT24.no selger dataprodukter over Internett til alle kunder i Norge. Varene sendes med Posten (Bring). I tillegg kan varer hentes i Stokke i Vestfold. Alle bestillinger bør foretas i nettbutikken, og all kommunikasjon til oss via epost/kontaktskjema dersom mulig. Vi har derimot betjent supporttelefon som er spesielt beregnet på garanti/reklamasjon/retur. Bruk helst epost/kontaktskjema for alle spørsmål.

Frakt

iT24.no sender med Postens Klimanøytrale Servicepakke.

iT24.no har også hentebu i sine lokaler i Borgeskogen 47, i Stokke. Se www.it24.no for mer informasjon.

Siste omtaler
 • Jan 11.09.2019 2 dager
  Rask frakt og god service. Problemfri handel.
 • Thomas 27.03.2019 2 dager
  Kjøpte en Apple Watch 3, denne fikk jeg etter 2 dager, var pakket inn i plast og original emballasje. Kjempe fin klokke, stor fornøyd. Produktet var ikke brukt kan anbefales å kjøpe herfra. Rask levering, bra produkt, kjøper herfra igjen.
 • Tommy 06.11.2018 Ca. 1 uke
  gikk greit å bestille og få levert telefon i posten. da denne ble sendt i retur fikk jeg aldri refundert pengene tilbake. de svarer ikke på mail eller telefon. forbrukerrådet neste.. anbefales IKKE videre til noen
 • Kristian 15.10.2015
  Kjøpte min første iPad (1) fra IT24 og nå nylig en Apple Watch.

  Ved begge tilfeller har jeg fått et produkt som ikke er tilgjengelig i Norge, til en bedre pris enn fra finn.no. Alt i alt veldig fornøyd.

  Ettersom jeg ikke har hatt noen problemer med produktene har jeg ingen erfaring med "service etter kjøp".
 • ingvild Nerbøvik 10.07.2015 Neste dag
  Nytt tastatur rett i postkassen innen 24 timer etter bestilling. Problemfri betaling- og bestillingsprosess. Anbefales varmt!
 • Therese 05.06.2015 Ca. 1 uke
  Umulig å få tak i, i etterkant av kjøp. Fått feil produkt og ingen svarer.