Om Hellorider.no

Smartsykler.no er hele Norges sykkelbutikk. Nordmenn blir stadig mer opptatt av sykling og vi ønsker å bidra til denne utviklingen. Vi fokuserer 100% på kvalitetssykler fra de beste merkene. Du kan helt enkelt bestille over nettet og få sykkelen levert på døren, ferdig montert og klar til bruk. Vår filosofi er at vi ønsker å tilby noe for alle. Derfor har vi Norges største utvalg av alle typer sykler. Vi er spesielt stolte over vårt utvalg av elsykler. Vi har elektriske sykler med klassisk design, lav innstigning og behagelig sittestilling, vi har elektriske hybridsykler for lengre turer og allsidig bruk, og vi har elektriske terrengsykler for de som ikke får nok av naturen. I dette utvalget har du også muligheten til å velge i hele prisspekteret, ut i fra dine behov og dine krav. Smartsykler.no har som målsetning å tilby de beste produktene til best pris og følge opp med den beste kundeservice. Ta kontakt for et godt tilbud!

Omtaler av Hellorider.no

Totalt 1 av 5

Basert på 1 omtale, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Preben 17.04.2019 3 uker eller mer
  Butikken eksisterer ikke lenger. Jeg kjøpte sykkel av dem i 2018, den hadde en feil som aldri ble rettet opp, tross utallige henvendelser. Nå er den tydeligvis konkurs.
 • Ole 08.07.2017 Ca. 2 uker

  hurtig respons på chat, og bra hjelp til kjøpet av sykkel. Leverings processen kunne være bedre, og man mangler få informasjon om leverings tid. Når man skriver 5-10dages leveringstid, bør man overholde det. Er produktet utsolgt, bør det fremgå, forventet på lager, li´som det bør fremgå tidsramme på levering pga travlhet i butik. Leverings tid på min sykkel var 17dage.
  Ved feil på syklen var respons hurtig, og hvor jeg kunne få hjelp ble arrangert innen for 30 min (5 stjerner for det)  :)

  Men alt i alt er jeg kjempe fornøyd med min nye sykkel  :)

 • Andreas 29.06.2017 Ca. 2 uker

  Kjøpte en elsykkel jeg ikke har sett i andre norske butikker og er strålende fornøyd! Kom i en eske et par dager over forventet leveringstid, men den var ferdig montert så de er tilgitt for det.

 • MAttias Kvernstuen 22.05.2017 3 uker eller mer

  Lever sykklene ihenholdtil nettsidens påstander. når det står 5-10 dager holder ikke å få den etter en måned.. Sommeren forsvinner her!!!!!!!!!!!!