Om Gurudiscgolf.no

Sune Sport AS ble etablert i 1996 av Sune Wentzel, 6x verdensmester i frisbee (tidligere under firmaer som er slått sammen fra Sendeplata, Sune Sport ENK og Diskbutikken)

De første to årene var det kun import av frisbeer og lignende artikler etter forespørsel fra sportsbransjen, samt det lille aktive frisbeemiljøet som ønsket frisbee i god kvalitet. Etterhvert spesialiserte vi oss med alt som hører hjemme i parken, i hagen og på stranden av både tradisjonelle og utradisjonelle spill og aktiviteter.

Med et voksende frisbeegolfmiljø ble Norges særeste butikk, Diskbutikken, etablert som et eget selskap. Diskbutikken solgte golfdisker og hadde i begynnelsen rundt 150 modeller. I 2009 ble frisbeegolfsortimentet overført til sunesport.no og i 2015 rundet vi over 2200 frisbeegolfrelaterte artikler.

I de senere årene har vi også tatt et godt grep om flere fritidsaktiviteter og blant annet blitt Norges største importør av dart og en rekke andre artikler som bordspill, kjørestoler og hengekøyer.

I 2010 presenterte vi vår nye webside hvor forhandlere har egen innlogging og kan gjøre sine bestillinger hele døgnet. Websiden er et verktøy som har bidratt til ytterligere service for våre kunder og effektivisering av drift. Ett år senere var EDI-løsningen klar for forhandlere.

Januar 2014 startet vi som distributør for Trivselslederprogrammet med tlsport.no/se. Her har vi over 1 200 skoler registrert.

Første baneplanlegging skjedde allerede i 1993, mens fra 2011 har dette vært en aktiv del av hverdagen vår. Antall baner har økt betraktelig siste årene og mye tyder på at den tendensen fortsetter.

Vi lanserte en ny spesialisert webside for frisbeegolf 4. januar 2016. I takt med utvikling har vi lagt til rette for bestillinger på vekt og farge, i tillegg til fullt breddesortiment fra de største produsentene i verden. I 2016 fyller Sunesport 20 år.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale