Om Gulvia

Kvalitet du kan gå på – Det forplikter å bruke ordet kvalitet, det krever kunnskap og erfaring. Alle som jobber i Gulvia har akkurat det, vi er spesialister innen fagfeltet gulv.

Vårt mål:

Gulvia har som mål å tilby et stort utvalg av kvalitetsgulv til gode priser. Alle som skal legge et nytt gulv skal finne noe de liker og som de kan bruke. For å klare dette må vi hele tiden utvikle vårt sortiment, og følge med på hvilke trender som til enhver tid er gjeldende.

Fornøyde kunder:

Det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd med det nye gulvet du har kjøpt. For å sikre det er vi nøye med å kontrollere at gulvene vi selger følger de normer og regler som det norske markedet forlanger.

Ved en ærlig og god produktinfo, høy teknisk og visuell standard på nettsiden, svært god kundeservice og meget effektiv logistikk, skal gjøre at du som kunde får en super kjøpsopplevelse.

Våre produkter:

Vi kjøper inn produkter fra noen av verdens ledende leverandører av gulv og tilbehør. Hos oss finner du gulv og tilbehør som kan brukes til et hvert formål. Vi står inne for kvaliteten på våre produkter, og dersom du ikke skulle være fornøyd når du undersøker varen etter at du har mottatt den, kan du benytte deg av vår 30 dagers åpent kjøp ( se kjøpsbetingelser for mer info).

Nyttige tips og råd:

Vi i Gulvia jobber kontinuerlig med å gi deg som forbruker nyttige tips og råd. Denne infoen vil du finne under under fanen «Gulvguiden»

Innovative:

Vi ønsker å være innovative, og håper å kunne inspirere deg til å fullføre drømmen om et nytt gulv.

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale