Om G-Sport

G-SPORT er Norges største og ledende sportskjede med en stolt historie på over 100 år. G-SPORT er en av Norges sterkeste merkevarer med en unikt høy kjennskap i befolkningen. Kjeden er tilgjengelig over hele landet gjennom sine 150 G-SPORT butikker og 16 G-MAX varehus. G-SPORT og G-MAX er kjent for sitt brede utvalg av sportsutstyr til markedets beste priser. Med unike garantiordninger, som Prismatch og 100% Fornøyd Garanti, har vi som mål å tilby bransjens beste kundefordeler. Gjennom motiverte medarbeiderne og lønnsomme butikker, er kjedens fokus rettet mot høy kundetilfredshet. Kjedens mål er å bidra til lystbetonte sportsaktiviteter og økt mestringsglede for alle uansett nivå og ferdighet. G-SPORT er også en av de største bidragsyterne til breddeidretten i Norge og har tegnet hundrevis av samarbeidsavtaler med lokale idrettslag og bedrifter. Vi legger vår stolthet i å tilby kundene riktig sportsutstyr til rett pris og lever og leverer etter slagordet; MEST SPORT FOR PENGENE!

Frakt

Frakt blir beregnet ut i fra varen/varenes vekt/volumvekt. Alle våre varer sendes snarest fra vårt lager i Askim, normalt 2 til 5 dager etter at vi har mottatt din bestilling. Vi leverer kun til Fastlands-Norge. Nå tilbyr vi fri frakt på alle kjøp over 1000,- som veier under 35 kg. MyPack må velges som fraktalternativ.

I nettbutikken kan du velge mellom følgende leveringsalternativer:
- MyPack (Hent i butikk)
- Hjemlevering
- Levert på jobben
- Tollpost tyngre gods

Siste omtaler
  • Martin 04.12.2017 2 dager
    Kjøpte klokke i denne nettbutikken. Rask levering.
  • Arvid 20.12.2016 Neste dag

    Irriterende firkantet regler vedrørende gavekort. Forstår at en frist er en frist. Men synes det blir uetisk av kjeden når giver av gavekortet ikke får pengene tilbake (gjelder forsåvidt sikkert de fleste kjeder de beholder milion beløp årlig i form av gavekort som ikke blir brukt. Klart det ikke vil gjøre noe med systemet..), Så konklusjonene blir IKKE kjøp gavekort og for min del så blir ny sykkel kjøpt hos konkurrenten! ;)

  • Alexander Rex Evensen 04.10.2016 Ca. 1 uke

    Kjøpte sykkel for 11.999 kr. Den kom i posten som avtalt og alt var perfekt. Et par uker senere ble sykkelen satt ned til 7.799 kr. Jeg kontaktet de ang. dette og fikk veldig raskt svar (e-post sendt etter 17:00 og fikk svar like etterpå). Der gjalt det de kaller PrisMatch, og jeg fikk igjen prisforskjellen rabattkode for 20% ved neste kjøp. Utrolig bra service! Sterkt anbefalt.