Om Gamezone.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Gamezone.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Siste omtaler
 • Vegard Øverbø 12.03.2015 Neste dag
  Er utrolig fornøyd med gamezone. Bestilte en kontroll på ettermiddagen, fikk den dagen etterpå. Det som var litt rart var at jeg ikke fikk det de reklamerte for, men det gjorde meg ingenting, Kontrollen hadde en liten feil så jeg måtte sende den tilbake igjen, der de betalte porto. 5 minutter etter at de fikk returen min, sende de en helt ny kontroll. Kundebehandlingen er rask, og hvis du sender mail får du som regel svar i løpet av 10-30min. Veldig behjelpelig og god service.
 • Rune Løkke 14.05.2014 Neste dag
  "testet" denne butikken for ett år siden, kjøpte 2 artikkler, hvor begge feilet i løpet av ett år.

  Utrolig smidig og vennlig kundebehandling på retur prosessen, og vi fant sammen en løsning som var ypperlig for meg som forbruker.

  (jeg gikk faktisk en 50 lapp i pluss på omleverings avtalen)

  Bra priser, adekvat leveringstid og suveren service ved produkt feil = terning kast 6.
  Dette vil bli min foretrukne leverandør i fremtiden.
 • Jørgen 24.04.2014 2 dager
  Bestille et par Gunnar Optiks fra gamezone.no av den grunn at de var de eneste som hadde den modellen på lager. Hadde aldri handlet hos dem før, men ble veldig positivt overasket!
  Varen ble sendt på morgenen dagen etter at jeg bestille varen på kvelden. Veldig god informasjon om hvordan varen ble sendt.

  Kan absolutt anbefales!
 • Lene 14.04.2014 4 dager
  Gamezone er et bra firma,har handlet hos dem flere ganger.og vis det er noe som de ikke har når du bestiller så kontakter de deg med en gang .jeg anbefaler dem på det sterkeste.
 • Ronny 05.03.2013 4 dager
  Meget dyr frakt, treig levering og dårlig kundeservice. Forhåndsbestilte Ni no Kuni Wizard's Edition, ble lovt spillet enten før eller på release-dato. Release-dagen kom og gikk, men ingen spill i postkassa. Når jeg kontakter dem, skylder de på andre, leverandører etc. Siste gang jeg handler hos dem...
 • Marius 11.02.2012 2 dager
  Veldig bra på utvalg og bonuser ved forhåndsbestillinger, men siden er litt rotete
Vis alle omtaler (36)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker