Om Gamezone.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Gamezone.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Tilbud akkurat nå Se alle tilbud
-10%
Suburbia

Suburbia

Billigst hos
Siste omtaler
 • Timian Olefstad 22.07.2019
  Ting koster opptil 150% mer enn på hvilken som helst annen butikk..

  F.eks:

  CYBERPUNK 2077 Elkjøp : 2499,- Kr

  CYBERPUNK 2077 Gamezone 4000,- Kr....
 • Ole 27.03.2019 4 dager
  Har handlet av Gamezone over lenger tid og vært godt fornøyd ved hver handel. De er gode på å selge varer men dårlig på kundeservice.

  Problemene med Gamezone starter om du opplever problemer med et produkt og kontakter Gamezone for en løsning. Min erfaring var at svarene kom relativt raskt men de inneholdt kun ansvarsfraskrivelse og ingen løsning. Saken ligger nå hos forbrukerrådet og venter på behandling.
 • Vegard Øverbø 12.03.2015 Neste dag
  Er utrolig fornøyd med gamezone. Bestilte en kontroll på ettermiddagen, fikk den dagen etterpå. Det som var litt rart var at jeg ikke fikk det de reklamerte for, men det gjorde meg ingenting, Kontrollen hadde en liten feil så jeg måtte sende den tilbake igjen, der de betalte porto. 5 minutter etter at de fikk returen min, sende de en helt ny kontroll. Kundebehandlingen er rask, og hvis du sender mail får du som regel svar i løpet av 10-30min. Veldig behjelpelig og god service.
 • Rune Løkke 14.05.2014 Neste dag
  "testet" denne butikken for ett år siden, kjøpte 2 artikkler, hvor begge feilet i løpet av ett år.

  Utrolig smidig og vennlig kundebehandling på retur prosessen, og vi fant sammen en løsning som var ypperlig for meg som forbruker.

  (jeg gikk faktisk en 50 lapp i pluss på omleverings avtalen)

  Bra priser, adekvat leveringstid og suveren service ved produkt feil = terning kast 6.
  Dette vil bli min foretrukne leverandør i fremtiden.
 • Jørgen 24.04.2014 2 dager
  Bestille et par Gunnar Optiks fra gamezone.no av den grunn at de var de eneste som hadde den modellen på lager. Hadde aldri handlet hos dem før, men ble veldig positivt overasket!
  Varen ble sendt på morgenen dagen etter at jeg bestille varen på kvelden. Veldig god informasjon om hvordan varen ble sendt.

  Kan absolutt anbefales!
 • Lene 14.04.2014 4 dager
  Gamezone er et bra firma,har handlet hos dem flere ganger.og vis det er noe som de ikke har når du bestiller så kontakter de deg med en gang .jeg anbefaler dem på det sterkeste.