Om G2A.COM

G2A.com er et ledende selskap i sitt slag som tilbyr trygg og enkel handleopplevelse på vår globale G2A Gaming Marketplace. Vi lister ca. 50 000 digitale produkter til kunder rundt omkring i verden til konkurransedyktige priser. Vårt sortiment består av spill til alle populære plattformer, programvare, PSN-koder, XboX Live cards, samt Gift cards. Alle spillplattformen (Steam, Origin, Uplay) er tilgjengelig på et og samme sted slik at du slipper å hoppe fra side til side for å finne dine favorittspill til beste pris. Hos oss bestiller du raskt og enkelt. En ordre tar i snitt 20 sekunder å legge inn, og det er ikke nødvendig å registrere konto for å handle hos oss. Selv om vi anbefaler det. Din ordre leveres digitalt direkte etter ditt kjøp. Bare aktiver nøkkelen, og start spillingen.

En av våre styrker er kundeservice. Våre konsulenter er tilgjengelig 24/7 for å hjelpe våre kunder med å løse eventuelle problemer. Vår responstid er opp til 3 minutter for live chat og 5 minutter for epostsvar. Derfor har vi 99,29% fornøyde kunder. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre oss ytterligere.

Dine kjøp er 100% sikre hos G2A.COM da vi tilbyr G2A Shield – Ved eventuelle problem ved kjøpt garanterer vi et erstatningsprodukt eller pengene tilbake. Er vårt løfte. Vi vil at du skal få en kundeopplevelse ut over det vanlige når du handler hos G2A.

Takket være våre innovative sikkerhetssystemer med flere verifiseringsnivåer tilbyr vi våre kunder en av de absolutt best sikrede markedsplassene som finnes online.

Frakt

Umiddelbar digital levering

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale