Om ScandinavianPhoto.no

Etter å ha vært eid av Sveriges største selskap innen foto og video i en periode, har FotoVideo slått seg sammen med Scandinavian Photo. For deg som kunde betyr dette at vi kan tilby høyere og bredere kompetanse, samt et langt større vareutvalg.

Vårt mål er alltid å være profesjonelle og ha god kunnskap på produktene vi selger. Du treffer oss på nett, telefon og i vår butikk i Møllergata 4. Du får alltid samme pris uansett hvilken kanal du velger eller hvor mange spørsmål du måtte ha svar på.

Frakt

Frakt koster fra 79,- kr.

Siste omtaler
 • Steinar 21.12.2015
  Gode priser og veldig bra service. Lett å komme i kontakt med kundeservice. Følg med på kampanjeuker vår/høst. Da er det ekstra gode priser.
 • Aleksander 15.12.2015 Ca. 2 uker
  2 feilsendte pakker på en måned, 1 forsending med kun halvparten av varene og, som i tillegg er utsolgt når de forsøker å sende de ut. Elendig! Kan ikke anbefales hvis de ikke får orden på lageret sitt, kundeservice er god.
 • Ivan 09.06.2014 Neste dag
  Mer velassortert fysisk butikk finner du nok ikke i Norge. Proffe og servicevennlige enten du kjøper et linsedeksel eller fullt utstyrssett. Kjøpte et objektiv som ikke leverte, og de ryddet opp der og da, selv om det var en måned etter kjøpet.
 • steinar 03.03.2014 Neste dag
  Jeg fatter ikke den lave karakteren på butikken. Jeg er selv en "fast " kunde, med antagelig over 20 kjøp, både over nett og i butikk, og har kun en eneste gang møtt en ansatt med lavt blodsukker (på en messe), ellers har jeg fått strålende hjelp når jeg trenger, enten det er over telefon eller epost. Det meste er dog gått over netthandel, forbilledlig knirkefritt, og det har aldri vært problemer...
 • Torstein 22.01.2014 Samme dag
  VELDIG god kjøpshjelp i fysisk butikk.
 • Geir 14.01.2014 3 uker eller mer
  De overlater egnene feil til kunden.

  Jeg byttet kamera, men en ansatt glemte å bytte garantilapp. Når jeg kontakter dem nekter de å gjøre noe, så du må selv ringe importøren.

  Jeg har også hatt en ordre liggende en stund og får spørsmål om jeg fortsatt vil vente. Jeg svarer ja, og bare et par dager senere er ordren slettet. Når jeg skriver en mail så får jeg bare svar at den er slettet...