Om ScandinavianPhoto.no

Etter å ha vært eid av Sveriges største selskap innen foto og video i en periode, har FotoVideo slått seg sammen med Scandinavian Photo. For deg som kunde betyr dette at vi kan tilby høyere og bredere kompetanse, samt et langt større vareutvalg.

Vårt mål er alltid å være profesjonelle og ha god kunnskap på produktene vi selger. Du treffer oss på nett, telefon og i vår butikk i Møllergata 4. Du får alltid samme pris uansett hvilken kanal du velger eller hvor mange spørsmål du måtte ha svar på.

Frakt

Frakt koster fra 79,- kr.

Omtaler av ScandinavianPhoto.no

Totalt 5 av 5

Basert på 3 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Ole Lundekvam 15.05.2020
  Veldig bra service!
 • Helene Paulsen 30.04.2020
  God service :)
 • Raymond Nilsen 13.12.2019 2 dager
  God service og gode priser!
 • Steinar 21.12.2015
  Gode priser og veldig bra service. Lett å komme i kontakt med kundeservice. Følg med på kampanjeuker vår/høst. Da er det ekstra gode priser.
 • Aleksander 15.12.2015 Ca. 2 uker
  2 feilsendte pakker på en måned, 1 forsending med kun halvparten av varene og, som i tillegg er utsolgt når de forsøker å sende de ut. Elendig! Kan ikke anbefales hvis de ikke får orden på lageret sitt, kundeservice er god.
 • Ivan 09.06.2014 Neste dag
  Mer velassortert fysisk butikk finner du nok ikke i Norge. Proffe og servicevennlige enten du kjøper et linsedeksel eller fullt utstyrssett. Kjøpte et objektiv som ikke leverte, og de ryddet opp der og da, selv om det var en måned etter kjøpet.