Om Fordelaktig.no

Fordelaktig.no startet som et konsept for første gang på nettet i april 2012, der konseptet var å tilby kvalitetsprodukter til fordelaktige priser. Da nye eiere overtok Fordelaktig.no i april 2018, valgte de å endre strategien for nettbutikken og fokusere 100% på salg av programvarelisenser.

På Fordelaktig.no finner du derfor nå bare programvareprodukter til noen av Norges laveste priser, og du kan også finne programvareprodukter som ingen andre norske forhandlere tilbyr.

Gjennom unike samarbeid med ulike programvareselskaper er vi i stand til å tilby programvareprodukter til fordelaktige priser og som vanligvis bare kan kjøpes som nedlasting på produsentens egen hjemmeside.

Fordelaktig.no er sertifisert til å videreselge disse programvareproduktene som en «digital nedlasting», der kjøperen mottar en nedlastingslenke til programvaren og en lisensnøkkel for å aktivere lisensperioden – alt sammen leveres på e-post, så levering er rask og gratis.

Vær oppmerksom på at Fordelaktig.no i denne sammenheng ikke gir angrerett på kjøp av programvarelisenser. Brukeren er forpliktet til selv å laste ned en prøveversjon hos produsenten for å teste programvaren før et et bindende kjøp av en programvarelisens gjøres gjennom Fordelaktig.no.

For at gjøre et kjøp på Fordelaktig.no må du gjennom 5 trinn.

1. Finn produktene du ønsker og legg dem til i handlekurven. Deretter gå til kassen.
2. Oppgi din personlige informasjon.
3. Velg levering-/betalingsmetode.
4. Godta våre vilkår og betingelser.
5. Sjekk at alle opplysninger er riktige på oppsummeringssiden og godkjenn kjøpet.

Du er selvfølgelig også velkommen til å skrive en e-post til support@fordelaktig.no dersom det er noe vi kan gjøre bedre fremover.

Les mer på Fordelaktig.no

Frakt

Alle varer sendes som en “elektronisk nedlasting” og blir levert direkte til kjøpers e-post.

Omtaler av Fordelaktig.no

Totalt 4 av 5

Basert på 1 omtale, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Arve 08.02.2019 Neste dag
  Den 07.02.2019 ga jeg Fordelaktig.no det glatte lag for et kjøp derfra. Kjøpet skulle vær «umiddelbar nedlasting», noe som ikke skjedde. Dette var jeg ikke fornøyd med. I ettertid viser det seg at mailene er sendt men fullstendig borte. Etter kommunikasjon med Fordelaktig, resendte de e-postene som denne gangen kommer frem. Problemet løste seg. Nå ble ikke dette en «umiddelbar nedlasting»...
  Fordelaktig.no logo
  Morten 06.03.2019
  Hei Arve Sagen,

  Tusen takk for din anmeldelse her på prisguiden.no.

  Vi beklager at leverings-e-posten din ikke kom inn i innboksen første gang og det ser ut til at e-postleverandørens spamfilter valgte å sortere leveringsemail fra, på... Les hele svaret »