Om Fordelaktig.no

Fordelaktig.no startet som et konsept for første gang på nettet i 2010 i Danmark, der konseptet var å tilby kvalitetsprodukter innen maskinvare, spill- og datautstyr til fordelaktige priser. Da nye eiere overtok den danske versjonen av Fordelaktig.no i april 2012, valgte de å endre strategien for nettbutikken og fokusere 100% på salg av programvarelisenser. I 2014 var Fordelaktig.no etablert i Norge. På Fordelaktig.no finner du derfor nå bare programvareprodukter til noen av Norges laveste priser, og du kan også finne programvareprodukter som ingen andre norske forhandlere tilbyr... Les mer på Fordelaktig.no

Her finner du nettbutikkens kjøpsbetingelser.

Frakt

Alle varer sendes som en “elektronisk nedlasting” og blir levert direkte til kjøpers e-post.

Omtaler av Fordelaktig.no

Totalt 2 av 5

Basert på 13 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Kjetil Veslestøl Tveito 20.05.2018 Samme dag
  Meget delt i tilbakemeldingen. Kjøpte Lightroom fra dem i 2017, og fikk både produkt og lisens meget kjapt. Alt gikk meget raskt og smertefritt. Kjøpte Elements fra dem i forrige uke, og lisens som fulgte med var derimot ugyldig. Har sendt to mailer etter kjøpet som jeg ikke har fått svar på. Mulig det kan være pinsehelg i Danmark også som kan forklare fravær av svar, men jeg håper det løser seg. Inntil da ville jeg avventet kjøp fra dem. Jeg gir en lyd fra meg her når jeg vet mer.
 • Thorbjørn 30.04.2018
  Styr unna! Bestilte Adobe Lightroom her og fikk aldri noen link til nedlasting eller serie nummer. Fikk heller aldri svar på eposter. Fikk heldigvis pengene tilbake via PayPal.
 • Oda L 18.03.2018 3 uker eller mer
  STYR UNNA DETTE SELSKAPET! Jeg skrev nedenfor her (14.01.18) om lisenser som ikke lot seg registrere, og har idag fått endelig bekreftelse fra Adobe om at salget er et bedrag, og at disse lisensene allerede var solgt til noen andre. Før jeg kontaktet Adobe hadde jeg sendt åtte mailer til Fordelaktig, samt klaget dem inn for EUs klageportal ODR, slik Fordelaktig selv oppfordrer til i tilfeller av...
 • Björn 08.03.2018 Samme dag
  Jeg har kjøpt programvare og fikk nedlastingslenke og serienummeret innen 5 minutter. Det viser seg at nedlastingslenken var feil og at serienummeret ikke fungerer. Ingen svarer på meldinger innen den lovte fristen.

  Det lukter bedrag. Hold dere under bedriften! 800 kroner tapt!
 • arve larsen 06.03.2018
  Venter fremdeles på min windows ,får en uggen følelse av at dette er lureri,har ikke fått levert varene ,betalte 2175kr ,sent 2 eposter men ikke fått noe svar tillbake skal gi det en tjangs i 2 dager til etter det så kommer jeg og foreta meg noe for dette virker ikke seriøst.
 • Christopher 26.02.2018 Neste dag
  Har haft en god købsoplevelse med shoppen. Jeg havde brug for Windows 10 Home til tre af kontorets computere, dog var det vigtigt at få afklaret nogle spørgsmål først. Fik kompetent rådgivning og hjælp. Prisen var også fornuftig.
Vis alle omtaler (33)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker