Om Floyd

FLOYD.no – din motedestinasjon på nett

Nettbutikken FLOYD.no åpnet sine digitale dører i 2011, og har på få år vokst fra å være en liten, ukjent butikk til en velkjent og etablert aktør innen mote på nett.

Moderselskapet Floyd AS er en familiebedrift med historie helt tilbake til 1985. I dag, over 30 år senere består konsernet av 11 egeneide FLOYD Concept Stores, 22 FLOYD franchise-butikker, nettbutikken FLOYD.no, i tillegg til merkevaren Floyd by Smith som forhandles i over 250 butikker over hele landet.

FLOYD.no forhandler et bredt og spennende utvalg fra over 50 kjente merkevarer innen klær, sko og tilbehør. Alt du finner i vår nettbutikk er ting vi selv ønsker oss, og alle kolleksjonene er håndplukket av vår dyktige innkjøpsavdeling.

Vi setter deg som kunde i høysetet, og vårt mål er at du i alle ledd skal få en fantastisk kundeopplevelse, og elske klærne du kjøper hos oss. Vi gir deg personlig service på epost, telefon eller via våre sosiale mediekanaler, i tillegg til superrask levering av alle våre favorittmerker!

Vi er en stolt og lidenskapelig gjeng som jobber i det vi mener er Norges beste nettbutikk. I dag er det over 200.000 kvinner som følger oss i sosiale medier og abonnerer på vårt nyhetsbrev, så vi håper at også du vil bli med på vår reise!

– Team Floyd.no

Omtaler

Her var det ingen omtaler enda

Vær den første til å skrive en da vel!

Skriv en butikkomtale