Om Fjellsport.no

Fjellsport.no er en frittstående butikk for alle som er interessert i tur og friluft. Fjellsport.no tilby et meget bredt vareutvalg, høy produktkunnskap og god service. Her finner du tusenvis av lagerførte varer innen for eksempel friluftsklær, telt, soveposer, ryggsekker og alt annet du trenger av turutstyr - fra markedets sterkeste merkevarer.

Fjellsport.no ble kåret til Årets butikk i 2014 i sin bransje, og er blant landets raskest voksende nettbutikker!

Frakt

Fri frakt og retur, 100 dagers åpent kjøp og lynrask levering.

Siste omtaler
 • Odd 03.01.2019 4 dager
  Kjøpt masse fra denne butikken på nett. Lite problemer dem kan klandres for. Hadde et par sko som var gått i stykker etter en tid for en stundtilbake. For meg, var det å sende et bilde PR e-post. Så gikk det noen dager og dem bekreftet at dem sente nye sko i posten. Og jeg kunne bare kaste mine i søpla her. Har også ved en anledning bestilt feil størrelse på vare. Ingen problem med å få returnert å fikk pengene tilbake.
 • Lisbeth 03.11.2018 3 dager
  Har brukt Fjellsport flere ganger, og de må da være Norges beste på service, god hjemmeside og levering fortere enn lynet! Er utrolig fornøyd med dem, og kommer aldri til å bruke andre på bekledning eller utstyr. Gode tilbud og priser har de også. To dagers levering er veldig bra. Det hender det tar 3-4 dager, men da er det stort sett Posten som er forsinket.
 • Christian 19.03.2018 Ca. 2 uker
  Løsningsorienterte og hjelpsomme selv når leverandøren (fjellpulken) ikke klarer å levere varene.
 • marte 03.05.2017

  Veldig dårlig og frekk kundebehandling når det gjelder reklamasjon. 

 • Trude 01.02.2017 Ca. 1 uke

  Svært dårlig kundeservice og ikke behjelpelig når det gjelder reklamisjon på varer som blir sendt tilbake.. Har boikottet Fjellsport

 • Roar 21.01.2017 4 dager

  Gikk veldig greit å bestille og fikk varene levert raskt. Men retur av sko som var for små tar sin tid. Har nå ventet 3 uker og har fremdeles ikke hørt noe fra de. Ikke imponert.