Om Fjellsport.no

Fjellsport.no er en frittstående butikk for alle som er interessert i tur og friluft. Fjellsport.no tilby et meget bredt vareutvalg, høy produktkunnskap og god service. Her finner du tusenvis av lagerførte varer innen for eksempel friluftsklær, telt, soveposer, ryggsekker og alt annet du trenger av turutstyr - fra markedets sterkeste merkevarer.

Fjellsport.no ble kåret til Årets butikk i 2014 i sin bransje, og er blant landets raskest voksende nettbutikker!

Frakt

Fri frakt og retur, 100 dagers åpent kjøp og lynrask levering.

Omtaler av Fjellsport.no

Totalt 5 av 5

Basert på 1 omtale, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Christian 19.03.2018 Ca. 2 uker
  Løsningsorienterte og hjelpsomme selv når leverandøren (fjellpulken) ikke klarer å levere varene.
 • marte 03.05.2017

  Veldig dårlig og frekk kundebehandling når det gjelder reklamasjon. 

 • Trude 01.02.2017 Ca. 1 uke

  Svært dårlig kundeservice og ikke behjelpelig når det gjelder reklamisjon på varer som blir sendt tilbake.. Har boikottet Fjellsport

 • Roar 21.01.2017 4 dager

  Gikk veldig greit å bestille og fikk varene levert raskt. Men retur av sko som var for små tar sin tid. Har nå ventet 3 uker og har fremdeles ikke hørt noe fra de. Ikke imponert.

 • Skudi 05.12.2016 3 uker eller mer

  Jeg bestilte noen varer fra Fjellsport.no under Black Friday siden de i følge prisguide.no var billigst på disse varene.
  Jeg fikk umiddelbart ordrebekreftelse og alt så bra ut.
  Men neste virkedag fikk jeg derimot en mail med forespørsel om jeg ønsket å kansellere ordren pga lang leveringstid (et par uker) fra produsent (Kari Traa).
  Jeg ønsker ikke å kansellere ordren, men da tok Fjellsport saken i egne hender og kansellerte ordren for meg, og de opplyste tørt om at det var leveringsproblemer fra produsent så fjellsport.no ville verken levere det jeg bestilte elller samme vare i annen farge til den prisen jeg hadde bestilt for.
  Her er det tydelig at Fjellsport.no har drevet med lokketilbud som de ikke akter å stå inne for siden de tydeligvis har funnet ut at de ikke tjente penger på dette. Dette er så useriøst at jeg aldri vil handle der igjen. Makan til useriøs butikk; styr unna.

 • Johan Hvem 01.12.2016 Ca. 1 uke

  Treg levering :(

 • Hanne 11.09.2016 4 dager

  Jeg anbefaler ingen og kjøpe Rab dunjakke fra fjellsport av egen erfaring. Da jeg mottok jakken var det et lite rift framme på jakka. jeg synst at det gjorde ingen ting da det ikke vises så godt. helt til jeg vasket jakka.da ble det enda verre og jakke ubrukelig. Flott og kjøpe en jakke rundt 4000 kr som ikke tåler vask " handvask " og i tillegg er stoffe på jakken kjemper tynt ) og det verste var den frekke og sleipe kundebehandling som kom fra fjellsport si side : jeg fikk skylda og ingen ny jakke selv om jeg sendte jakken inn så kom den iretur igjen )) Kommer IKKE og handle mere fra Fjellsport.no.

 • David 30.08.2016 Neste dag

  Hadde en veldig god opplevelse. Gikk varen raskt og alt var i orden.  Kommer til å bestille derfra flere ganger.

 • Sonja 25.11.2015 5 dager
  Meget dårlig kundebehandling når det gjelder reklamasjon på kler som blir sendt tilbake til fjellsport..

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker