Om Filteravtalen.no

Filteravtalen.no - kvalitetsfilter til gunstig pris. Filteravtalen.no ble etablert i juni 2016 og er en nettbutikk som drives uten fordyrende mellomledd. Vi får alle våre filter direkte fra norske fabrikker.

Bestill, velg intervall og slipp å tenke mer på når de ble byttet sist og samtidig kjøpe kvalitetsfilter til svært gode priser.

Vi har profesjonellt utstyr for inspeksjon og rengjøring av ventilasjonskanaler. På oppdrag har vi sett at filterbytte ofte er forsømt. Dette resulterte i samarbeid med filterleverandør som kunne skaffe gode filter til god pris. Nå som vi har startet nettbutikk så vil filtrene være tilgjengelig for alle. Hos oss kan du bestille en tilstandskontroll av anlegget ditt og vi kontakter deg via en av våre dyktige samarbeidspartnere. De vil kunne gi tips og råd samt uforpliktende tilbud på service om det skulle være et behov for det.

Vårt mål er å levere norske sertifiserte kvalitetsfilter til nettpris. Vi er opptatt av miljø og kvalitet og bestiller derfor ikke fra ukjente leverandører i Asia eller andre steder i verden. Vi vil ta vare på norske arbeidsplasser og samtidig vite hva kunden får. Reisevei fra fabrikk til sluttbruker er kort og det gjør at vi har gode priser selv om produktene er produsert i verdens dyreste land. Vi foretrekker å levere mikrofiber-filter som er det beste for "myke hus" som barnehager, skoler, kontorlandskap og ikke minst for våre hjem der vi lar våre barn vokse opp. Norske Kvalitetsprodukter rett og slett.

Siste omtaler
 • Kjell Arvid Nilsen 12.08.2018
  Kjapp levering og toppers service.
  Anbefales på det sterkeste.
 • Peder Fjotland 06.08.2018 3 dager
  Etter å ha prøvd flere forskjellige type filter av en annen leverandør som ikke fungerte mer en 3dager - 1 mnd så byttet jeg over til Filteravtalen.
  Disse filtrene av Filteravtalen er av meget god kvalitet, de har fungert utmerket fra dag 1 og snart i flere mnd uten problem.
  Super service og hurtig frakt, kan anbefales på det sterkeste!