Om E-wheels.no

E-wheels.no nettbutikk er en del av Airwheel Norge AS og vi er har enerett for salg av Airwheel i Norge.

Vi gjør vårt ytterste for å tilby alle de beste merkene av elektriske enhjulinger, ståhjulinger og andre elektriske fremkomstmidler til lavest mulig pris. Vi sender til hele landet, men man kan også handle i vår hovedbutikk i Drammen.

Omtaler av E-wheels.no

Totalt 2.5 av 5

Basert på 33 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Cathrine 27.05.2020 3 uker eller mer
  Jeg vil fraråde på det sterkeste å handle i denne butikken! Det er meget dårlig service og svært vanskelig å få kontakt med ansatte.
 • Stig 24.05.2020 3 uker eller mer
  De mangler folk på verkstedet.
  Jeg hadde et batteri som var feil på. Det kom i retur uten å bli reparert!
  Så er det på han igjen. Mail, svar etter 3 uker. Mas, mas, mas. I mens går sommeren der man skulle bruke sykkelen.
  Handle en annen plass, ikke i Drammen!
 • Babak Shock 21.05.2020 3 dager
  Jeg må være ydmyk med å si at hadde jeg bare sjekket først om kundenes omtaler om denne bedriften. Så hadde aldri kjøpt noe fra E-wheels! Sakens kjerne er at jeg kjøpte en Momas S4 Exreme el-sparkesykkel via e-wheels.no 17.5.2020. Den ble først levert til meg igår 20.5.2020. Da jeg åpnet pakken, la jeg straks merke til at sparkesykkelen var skadet i kantene. Dessuten ville heller ikke sparkesykkelen...
 • Ola 20.05.2020 3 uker eller mer
  Elendig leveringstider.
 • Anne 13.05.2020 3 uker eller mer
  Har bare hatt problemer med dette selskapet. De er like udugelige på kundeservice og å svare på henvendelser som det andre selskapet med samme eier (kajakk og fritid). Brukte flere tusen kroner og fikk aldri noe hjelp, bare unnskyldninger. Ser de pengene som tapt.

  Ser de svarer at pga Corona osv... Så vidt meg bekjent har ikke Corona eksistert i mange år, for slik som dette har det alltid vert...
 • Cecilie 05.05.2020 3 uker eller mer
  Å kjøpe sykkel er greit. Men den leveres med mange mangler og feil. Har sendt den i retur og får den tilbake stygg, herpa, og oppskrapt. Den ser brukt ut, selv om den er helt ny. Elektronikken sviktet allerede etter 200meter.
  Punkterte etter 4km.bruk. Kjøpte ny slange og dekk og leverte til reparasjon for dyr pris. Men punkterte igjen etter 3,8km. Deler har falt av siden, de klarer ikke sende nye riktige deler. De bruker 3 uker hver gang de skal svare på mail. Styr unna! Det er ikke verdt det til tross for at sparkesykkelen er god om den bare hadde virket som den skulle.