Om E-wheels.no

E-wheels.no nettbutikk er en del av Airwheel Norge AS og vi er har enerett for salg av Airwheel i Norge.

Vi gjør vårt ytterste for å tilby alle de beste merkene av elektriske enhjulinger, ståhjulinger og andre elektriske fremkomstmidler til lavest mulig pris. Vi sender til hele landet, men man kan også handle i vår hovedbutikk i Drammen.

Omtaler av E-wheels.no

Totalt 3 av 5

Basert på 22 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Alf 18.10.2019
  Elendig, dårlig kundeservice, får feil varer og får ikke hjelp til å få byttet varen! De svarer ikke tilbake på Mail...
 • K 10.10.2019 3 uker eller mer
  Service er bra helt til man har betalt, da blir det sene svar på når ting blir levert,tok og nesten 3 måneder å få den levert, kjøpte en gotway .når elektronikken svikter så er det enda lengre tid på å få svar , og de stiller de samme spørsmålene om og om igjen , enda kvittering med kundenr og ordrenr er med i første Mail . Og de har veldig lett for å skylde på kunden. Her kommer eg ihvertfall ikke til å handle igjen, spess når man har brukt over 20 000kr der og de behandler deg både frekt og uansvarlig
 • Steven Toogood 14.09.2019
  Kjøpte ES2 sparkesykkel hos E-wheels i juli 2019, etter en måned fikk jeg feil på sparkesykkelen. Sendte mail om dette for 3 uker siden, og har sendt 2 nye mail om dette. Jeg har enda ikke fått svar på noen av mailene. Jeg har en meget skuffet datter, som ikke får brukt sin bursdagsgave. Null kundeservice etter salg, ikke telefonnummer man kan ringe, og svarer ikke på mail.
 • Erlend 26.08.2019 3 uker eller mer
  Fikk problemer med Jason Momas etter kun kort tid. Henvendelser på epost som handlet om feil på sykkel/reklamasjon tok opp mot en uke å få svar på. Sendte fiktive eposter om kjøpsspørsmål for å sjekke ut responstiden. Disse svarte de på ila noen få timer.
  Fikk etter 2 mnd returlapp, med lovnad om å bli prioritert på verksted. 14 virkedager etter mottatt sykkel på verksted har sykkelen...
 • Cathrine 30.07.2019 Samme dag
  Leverte inn ny Ninebot scooter for å fikse brukket bakbrems og fikk den levert tilbake med en brukt del? What? Er vi i Norge eller i...?
 • Rolf Knudsen 21.07.2019 Neste dag
  Rask og effektiv handel! Skjønner lite av de dårlige anmeldelsene her. De har riktignok ikke telefon, men svarer raskt på Mail.