Om Evenstadmusikk.no

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Evenstadmusikk.no.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Evenstadmusikk.no

Totalt 5 av 5

Basert på 30 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Kim 11.10.2018 Neste dag
  Jeg har handlet her i flere år, og er svært fornøyd med pris, utvalg og service. De gangene returer har vært nødvendige, har det aldri vært noe problem eller sure miner. Anbefales!
 • Karel 08.10.2018 Neste dag
  Bestilte først feil vare, fikk kansellert ordre og penger tilbake i kort tid. Bra kommunikasjon fra dem og hjelp til å finne riktig vare. Levering var veldig kjapt og korrekt. Kort sagt, kan anbefales!
 • Pål Asle Pettersen 21.09.2018 2 dager
  Anbefaler Evenstad musikk på alle områder. Kjøper alt mitt utstyr fra denne butikken. De er pålitelige, har fantastisk service, godt utvalg og kan konkurrere på pris.
 • Michael 14.09.2018
  Evanstad musikk har vært eksemplarisk i alle aspekter med mitt kjøp. Utmerket kommunikasjon, varer var levert raskere enn jeg hadde antatt. Meget fornøyd, som vanlig!
 • Bent 12.09.2018 Neste dag
  Har benyttet de flere ganger, og alltid meget raskt levert. Også bra priser. I all enkelthet så er dette full score fra meg
 • Morten Bjørgan 09.09.2018
  Det jeg har kjøpt kom raskt frem. To arbeidsdager. Jeg har kjøpt trommesett, mini-PA, andre mindre greier. Alt var på stell.
  Og, som en annen kunde skrev; vi liker at dere bruker POSTEN. Som funker topp, raskt og proft. Hvorfor bruke Postnord i det lille landet vårt. Nå Postens biler og utleveringer skjer i nærheten.
  Jeg opplevde en teknisk feil, dere bestilte delen, som var sjelden, så den måtte hentes ute i verden. Nå er den loddet inn, alt i orden.
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker