Om Euro-tec

Vi fant dessverre ingen butikkdetaljer for Euro-tec.

Tips oss gjerne dersom du har opplysninger om butikken

Omtaler av Euro-tec

Totalt 3 av 5

Basert på 2 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Daniel 10.04.2020 3 uker eller mer
  Verste opplevelsen jeg har vært borti. Kjøpte en PSU, men ville ikke ha den likevel. Så ba om et retur. De sendte mail og sa at jeg selv måtte fikse dette og ringe Bring, selv om varen ikke var mottat hos Bring enda? Dette var i påsketider så det var umulig å få tak i Bring, så da skulle jeg vente på at varen skulle ankomme også må jeg selv betale for retur? Isteden for at de bare kunne...
 • Mikkel 29.07.2019 4 dager
  Handel på lik linje med andre nettbutikker ifht. betalingsalternativer. Har opplevd god oppfølging på spørsmål vedrørende flere produkter over tid, positivt! Frakt har uten unntak vært levert raskt (kjappere enn forventet til nord-norge) og til dør, noe som heller ikke var aktivt valgt av meg som fraktmulighet. Positivt!
  Spesielt godt utvalg på nettverksutstyr!

  Har ikke erfaring mtp. RMA prosess så kan ikke si noe på det.

  Blir definitivt å handle fra nettbutikken fremover.
 • Anders 28.07.2016 2 dager

  Jeg skulle kjøpe en AVM Fritz!Box 7490 og valgte første og beste nettbutikk fra prisguide.no. Bestilte boksen fra Euro-tec torsdag ettermiddag og den ble levert mandag formiddag.

  ...
 • Tim 18.04.2016 Ca. 2 uker

  Kjempegod kundeservice på mail, men lagerstatus kan være feil. Kommer til å bruke disse igjen. Er nok fordel å ta kontakt på mail ved mistanke om feil i varen\prisen.

  ...