Om Elkjøp.no

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 4000 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

- Kjente merker til lave priser
- Rask levering og 50 dagers åpent kjøp
- Klikk&hent, bestill på nett og hent i butikk - ingen ekstra fraktkostnader!

Frakt

Hvilke transportalternativer du kan velge mellom, avhenger av hvilke produkter du ønsker å kjøpe. Vi har en fast fraktkostnad avhengig av type levering, og du betaler alltid bare for en frakt, uansett hvor mange produkter du kjøper
Når du handler hos Elkjøp, benytter vi disse leveringsmetodene:

- Klikk&hent, bestill på nett - hent i butikk
- Brevforsendelse til din postkasse.
- Postpakke til lokalt postkontor
- Postpakke express til lokalt postkontor
- Postpakke hjem på dør
- Hjemlevering fra ditt nærmeste varehus, eller fra vårt sentrallager

Omtaler av Elkjøp.no

Totalt 2.5 av 5

Basert på 14 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Kjetil Nesthus 20.06.2018
  Når ein skal samanlikne ymse produkt er det ikkje like punkt for kvart produkt, som gjer det umogeleg og samanlikne. Det burde være lista opp alle (til dømes Skrivarar) på ei liste der du lett kunne skilje ut det produkt som passar best for deg. Slik det er no må du sjekke kvar enkelt, og når det då er forskjell på kva som er teke med av opplysningar, så blir det umogeleg å få ei god vurdering av produkta.
 • Mirzat 20.06.2018 2 dager
 • Andreas 20.06.2018 3 dager
  Perfekt og rask service!
 • An 23.05.2018 Ca. 1 uke
  Gjelder leveranse.
  Dette er desidert det mest uprofesjonelle og grusomme leverandørene vi har hatt hos oss. Det var to menn, og de skrek til oss og kjeftet på oss. Vi har to etasjer i huset, og de nektet å ta noe av det i kjellerleiligheten og noe av det opp i andre etasje.

  Vi følte oss direkte truet og skremt når de var her. De kastet rundt på møblene, var nesten som om vi fikk skader....
 • NN 18.05.2018
  Kjøpte en liten vare i lokal butikk, og varen fungerte ikke til det bruk det ble sagt den skulle. Ringer tilbake for hjelp, men ingen svar, prøver igjen og igjen, forskjellige avdelinger, ingen svar. Ringer Elkjøp, der du blir stående i ro pga en maskin som skal gjenkjenne de du sier og koble deg videre, jeg kom ikke lenger..bare tull og fryktelig frustrerende. Har du god tid og har lyst å teste tålmodigheten din, så prøv å kontakte Elkjøp.. Blitt SÅ elendig på kundeservice!
 • Wei 01.05.2018
  Det gikk helt fint og feilfritt med bestilling av vare, men hjemlevering er en total fiasko. Jeg ble lovet først hjemlevering torsdag 24.april mellom 19-21(forhåndsbetalt alt). Ingen vare kom, ingen beskjed. Dagen etter ringte en dame og sa at de skulle bestille en ny hjemlevering på mandag mellom 19-21. Fortsatt ingen vare og ingen beskjed. Dette er uhørt. Her må de lære kundeservice og kundebehandling. Det blir 1.gang også siste gang jeg handler på el-kjøp nett!!! Jeg har ellers god erfaring med vanlig e-kjøp butikk.
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Få engangspassord
Glemt passord Ny bruker