Om Elkjøp.no

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

- Kjente merker til lave priser
- Rask levering og 30 dagers returrett
- Collect@store, bestill på nett og hent i butikk - ingen ekstra fraktkostnader!

Les mer om nettbutikken »

Frakt

Hvilke transportalternativer du kan velge mellom, avhenger av hvilke produkter du ønsker å kjøpe. Vi har en fast fraktkostnad avhengig av type levering, og du betaler alltid bare for en frakt, uansett hvor mange produkter du kjøper
Når du handler hos Elkjøp, benytter vi disse leveringsmetodene:

- Collect@store, bestill på nett - hent i butikk
- Brevforsendelse til din postkasse.
- Postpakke til lokalt postkontor
- Postpakke express til lokalt postkontor
- Postpakke hjem på dør
- Hjemlevering fra ditt nærmeste varehus, eller fra vårt sentrallager

Omtaler av Elkjøp.no

Totalt 1.5 av 5

Basert på 11 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Øystein 21.06.2017 3 uker eller mer

  Bestilte og betalte for kombiskap med levering 31 dager etter bestilling. Skapet kom ikke til avtalt dato. Fikk ingen informasjon om dette, selv om de lover å gi beskjed. Elendig kundeservice i etterkant hvor alle kun sier beklager, men ingen kan finne en løsning. Ble bedt om å klage på mail, men 5 dager er gått uten svar. På chat er det opo mot 1 times ventetid og når man endelig kommer gjennom er det null hjelp å få fra svenskene som svarer. Samme på telefon. Skal aldri handle der igjen.

 • Bill madkro 19.06.2017

  Uff

 • Elin 12.06.2017

  Uoversiktlig nettside, så ikke at varene ikke var på lager på nettbutikk, og blir ikke informert om det i kassen. Lang leveringstid, vanskelig å finne fram i hjelpesidene.

 • Kristine 29.05.2017 3 uker eller mer

  utrolig lang leveringstid.. å ikke særlig bra kundeservice heller.. skal ikke tilbake dit flere ganger

 • Andreas 13.04.2017 Ca. 1 uke

  Så sitter man her igjen. Kombinasjonen av hvor lang tid Elkjøp bruker på å få ting ut døra og posten sin bedritne tjeneste gjør at pakken som hos andre ville være fremme mandag, nå sitter på et lager et sted i påsken. Det er min egen skyld som aldri lærer at i 2017 er hverken Elkjøp eller selskaper som sender med posten generelt noe man bør handle hos ved mindre man har planer om å være i koma noen uker. 

 • Ida 30.11.2016

  Var på utkikk etter en middels dyr og grei telefon. Selger anbefalte Lenovo K5. Siden jeg ikke var kjent med merke spurte jeg hvordan utvalget på tilbehør var, joda, dette var kjempebra, det var null problem å få tak i deksel og "lommeboketuier" til den...
  Han glemte ta med at det kun finnes ett eneste etui til telefonen og at modellen er spesiallaget for Elkjøp og dermed helt komplett umulig finne tilbehør noen andre steder.
  Hvis selger faktisk må lyve for å selge Elkjøp sine egne spesialprodukter, så sier det vel sitt om moralen...
  Har vært borti mye småtull fra Elkjøp tidligere, men at selgere går så kraftig inn for å lure noen til å handle, det er langt over grensa.

Vis alle omtaler (100)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord