Om Elhandel.no

Elhandel.no er et nettsted hvor man kan få kjøpt det aller meste innen profesjonelt elektromateriell. Hvem som helst kan registrere seg som kunde og umiddelbart begynne å handle hos oss.
Nettbutikken åpnet i 2004. Vi leverer og lagerfører et stort og spennende utvalg av elektromateriell, belysning, varme, kabel, og verktøy for bruk i hjem, nærings- og industribygg. Vi tilbyr betalings-løsninger fra Klarna og Nets/Vipps.
Velkommen til oss for en trygg og sikker handel på nett.

Frakt

Postnord MyPack, Hjemlevering og rett i postkassen. Posten/Bring servicepakke og hjemlevering.
Gratis frakt på bestillinger over 2500,- (MyPack)
Gratis returfrakt.

Omtaler av Elhandel.no

Totalt 1 av 5

Basert på 1 omtale, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Robin 08.11.2018
  Vare bestilt og betalt 30.10.2018. Har ikke mottatt hverken våren eller status fra leverandøren. Har purret 2 ganger uten at de svarer
 • A 31.03.2017 Ca. 1 uke

  Har du det travelt eller må ha en trygg leveranse, så velg en annen leverandør. Elhandel setter en leveranse på vent uten å varsle kunden. Når man har planlagt et arbeid, så er dette uholdbart! 

 • Asbjørn 20.03.2017 Neste dag

  Bra service, og veldig rask levering.


   

 • Alen Kusmic 14.12.2016 Neste dag

  Suveren service, fikk varene en dag etter bestilling!! Anbefales!

 • G R 09.09.2016 Neste dag

  Helt suveren nettbutikk innen elmateriell. Har hatt alt jeg trenger på lager og sender utrolig raskt etter bestilling - varene kan som regel alltid hentes under 24 timer etter bestilling, og det fra Vestby til Sandnes! Raskeste nettbutikken jeg har vært borti! Godt pakket også.

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker