Om Elektroimportoren.no

Elektroimportøren leverer og lagerfører ett stort og spennende utvalg av elektromateriell, belysning, varme og kabel for bruk i hjem, nærings- og industribygg. Gjenom bruk av anerkjente merkevareleverandører, eget sentrallager, rask levering, lave priser og fokus på kundeservice er vi i dag "Størst på elektromateriell til alle".

Omtaler av Elektroimportoren.no

Totalt 3 av 5

Basert på 4 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Bf F 19.10.2018
  Ekstremt god service !!
 • Ano 10.09.2018 5 dager
  Elendig system for levering. Jeg bestilte levert på dør, men etter mye frem og tilbake, og mange motstridende beskjeder, endte jeg opp med å dra en lang omvei for å plukke opp pakken selv. I tillegg var pakken for stor, full av unødvendig emballasje. PostNord burde finne seg et nytt forretningsområde, for logistikk kan de ikke.

  Attpåtil virker ikke skjemaet for tilbakemelding. Eller kanskje det bare gjelder negativ omtale. 0/5
 • Willy 12.07.2018 Ca. 2 uker
  Pakken ble sendt til annet utleveringssted enn oppgitt ved bestilling, og jeg måtte kjøre 23 km omvei for å hente bestillingen.
 • Filip 01.03.2018 2 dager
  Her må det være noe ugler i mosen. Når jeg bestiller en vare tar det bare 2 dager før den er på døren. Andre butikker bruker 7-14 dager !! :-)
 • Birger 08.11.2017 3 uker eller mer
  Varen jeg bestilte var ikke på lager viste det seg. Det tok også svært lang tid før den skulle komme inn igjen så jeg ville avbestille. Reaksjonstiden på Elektroimportøren for å få bekreftet avbestilling var noe lang.
 • Voll 22.10.2017
  Tidligere bestilling ble levert raskt, mens siste bestilling hadde en rest som ikke har blitt levert. Nå har det gått langt over tiden som ble antatt ved levering
Vis alle omtaler (29)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker