Om Elektroimportoren.no

Elektroimportøren leverer og lagerfører ett stort og spennende utvalg av elektromateriell, belysning, varme og kabel for bruk i hjem, nærings- og industribygg. Gjenom bruk av anerkjente merkevareleverandører, eget sentrallager, rask levering, lave priser og fokus på kundeservice er vi i dag "Størst på elektromateriell til alle".

Omtaler av Elektroimportoren.no

Totalt 2 av 5

Basert på 7 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Ano 03.01.2019 Ca. 2 uker
  Har ikke kontroll på varebeholdning og rutiner. Sender purring på henting på dager hvor de har stengt og det ikke er mulig å hente varer. Truer med ekspedisjonsgebyr på varer de allerede har fått forhåndsbetaling for.
 • Svein Andre 28.12.2018 3 uker eller mer
  4uker siden bestilte lagervare (Black friday), stadig nye datoer og nå enda 3 uker til forventet levering...

  Desverre ikke mulig gi lavere enn 1 stjerne.
 • Trond-Børge Rikardsen 26.12.2018 Ca. 1 uke
  Dårlig system dere har, ikke kunne dere legge 2 brytere ekstra på bestillingen, heller ikke slette bestillingen så jeg kunne bestille på nytt. Æ dette var 10min etter jeg fikk ordre bekreftelsen.! Så alt blir sendt i retur!!! Å slutter å bestille hos dere!
 • Bf F 19.10.2018
  Ekstremt god service !!
 • Ano 10.09.2018 5 dager
  Elendig system for levering. Jeg bestilte levert på dør, men etter mye frem og tilbake, og mange motstridende beskjeder, endte jeg opp med å dra en lang omvei for å plukke opp pakken selv. I tillegg var pakken for stor, full av unødvendig emballasje. PostNord burde finne seg et nytt forretningsområde, for logistikk kan de ikke.

  Attpåtil virker ikke skjemaet for tilbakemelding. Eller kanskje det bare gjelder negativ omtale. 0/5
 • Willy 12.07.2018 Ca. 2 uker
  Pakken ble sendt til annet utleveringssted enn oppgitt ved bestilling, og jeg måtte kjøre 23 km omvei for å hente bestillingen.
Vis alle omtaler (32)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker