Om Elefun.no

Elefun AS er et norsk selskap som driver salg av radiostyrte produkter og tilbehør. Elefun.no har siden starten i 2003 vokst kraftig og utvider stadig sitt varesortiment. Fra å være en ren importbedrift, har vi nå store leverandører i ryggen både i Norge og utlandet. Dette gjør at vi kan få tak i det meste innen radiostyrt hobby. Vi jobber jevnlig med å finne nye og spennende produkter. Tips oss gjerne!

Konseptet og Elefun nettbutikken ble utviklet i 2003. Selskapet ble offisielt stiftet og registrert i brønnøysundsregisteret som "Elefun DA" 12. januar 2004. Sommeren 2004 åpnet elefun i tillegg til nettbutikken også butikkutsalg i Grimstad. Firmaet fikk ny selskapsform 20. oktober 2005 som Elefun AS.

Stort vareutvalg hvor mye var egenimport førte til interesse fra andre butikker. For å kunne tilby videresalg til andre butikker åpnet vi i 2008 vår egen B2B-webshop.

Navnet Elefun stammer fra sammensetningen av ordene «Electric» og «Fun», da Elefun i startet kun fokuserte på elektriske produkter. Navnet består fremdeles, selv om Elefun i dag selger alt innen radiostyrt hobby.

Siste omtaler
  • Ole Karl Jomås 14.03.2016 Neste dag

    God info, rask levering!