Om ELdirekte.no

ELdirekte.no AS er en del av Multicom Group AS, som har vært blant pionerene på netthandel og i dag er vi en av Norges mest erfarne nettbutikker, med kunder fra Aker brygge til Alta. Vi selger til private, bedrifter, det offentlige og enkelte forhandlere.

Vi holder til i en liten innlandsbygd - med storslått natur - der vi i 1997 åpnet en av Norges aller første nettbutikker. Etter dette har vi blitt flere nettbutikker innen data, leker, interiør og elektromateriell. Vi har en egen avdeling med spesialister på hvert sitt område. Totalt omsetter butikkene for 150 mill kroner og sender over 100.000 pakker pr år.

ELdirekte.no AS har som mål å bli Norges beste leverandør på elektromateriell. Kvaliteten på varene våre skal være av høyeste kvalitet. Vi har ansatt flere spesialister på området med elektrobakgrunn, og vi har saumfart leverandører i inn og utland, slik at vi kan levere en kvalitet alle elektrikere vil sette pris på å jobbe med.

Dersom du får en vare du ikke er fornøyd med, har du full returrett i 14 dager selv om du har prøvd varen. Vi sender varene fraktfritt til deg uansett hvor lite du bestiller.

Vi håper å se også deg som kunde av ELdirekte.no!

Frakt

ELdirekte.no tilbyr fri frakt på alle varer.

Omtaler av ELdirekte.no

Totalt 4.5 av 5

Basert på 27 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Svein Gjerde 27.05.2020 2 dager
  Ringte inn for og sjekke at de var på lager og at de kunne sendes samme dag.
  Fikk bekreftelse på begge deler, og varen kom raskere en ventet.
  Topp og hyggelig service
 • antonia 24.04.2020 3 dager
  Jeg er fornøyd. Gode priser!
 • Juliane 18.02.2020 4 dager
  God kontakt og problemløs handel. Fikk returnert ein del av varene utan problemer. Dei ga meget rask respons både ved innkjøp og retur.
  Bestillingen ble sendt ut neste morgon i to pakker, den eine kom fram dagen etter, den andre hang i 10 dagar i Mybring postomdeling i Bergen, men det kan ikkje eldirekte få skylda for.
 • Einar 18.02.2020 3 dager
  Kjapp og enkel bestilling. Levering var rask også.
 • Gunnar 22.01.2020 3 dager
  Foreløpig godt fornøyd med produktet
 • Peter 21.01.2020 2 dager