Om ELdirekte.no

ELdirekte.no AS er en del av Multicom Group AS, som har vært blant pionerene på netthandel og i dag er vi en av Norges mest erfarne nettbutikker, med kunder fra Aker brygge til Alta. Vi selger til private, bedrifter, det offentlige og enkelte forhandlere.

Vi holder til i en liten innlandsbygd - med storslått natur - der vi i 1997 åpnet en av Norges aller første nettbutikker. Etter dette har vi blitt flere nettbutikker innen data, leker, interiør og elektromateriell. Vi har en egen avdeling med spesialister på hvert sitt område. Totalt omsetter butikkene for 150 mill kroner og sender over 100.000 pakker pr år.

ELdirekte.no AS har som mål å bli Norges beste leverandør på elektromateriell. Kvaliteten på varene våre skal være av høyeste kvalitet. Vi har ansatt flere spesialister på området med elektrobakgrunn, og vi har saumfart leverandører i inn og utland, slik at vi kan levere en kvalitet alle elektrikere vil sette pris på å jobbe med.

Dersom du får en vare du ikke er fornøyd med, har du full returrett i 14 dager selv om du har prøvd varen. Vi sender varene fraktfritt til deg uansett hvor lite du bestiller.

Vi håper å se også deg som kunde av ELdirekte.no!

Frakt

ELdirekte.no tilbyr fri frakt på alle varer.

Omtaler av ELdirekte.no

Totalt 4.5 av 5

Basert på 23 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Frida 06.02.2019 3 dager
  Kjøpte en robotstøvsuger hos ELdirekte på en fredag, tirsdag hadde vi allerede mottatt varen. Hurtig frakt. Ellers enkel og grei kjøpsprosess. Prisen var blant de laveste av alle som solgte samme vare.
 • Claus 05.02.2019 2 dager
  Kjøp og levering gikk helt fint. Men jeg har sendt en melding til service ang. en komponent som ikke ser ut til å virke som den skal, temperatur sensor, på en FC300v2. Og den har jeg ikke fått svar på ennå. Så vurdere å bruke angreretten og retunere produktet.
 • Robert 23.12.2018 4 dager
  Anbefaler ;)
 • Hans Petter Nilsen 14.12.2018 2 dager
  Rask levering og god service.
 • Ove 14.12.2018 5 dager
 • Karl 13.12.2018 Neste dag
Vis alle omtaler (61)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker