Om ELdirekte.no

ELdirekte.no AS er en del av Multicom Group AS, som har vært blant pionerene på netthandel og i dag er vi en av Norges mest erfarne nettbutikker, med kunder fra Aker brygge til Alta. Vi selger til private, bedrifter, det offentlige og enkelte forhandlere.

Vi holder til i en liten innlandsbygd - med storslått natur - der vi i 1997 åpnet en av Norges aller første nettbutikker. Etter dette har vi blitt flere nettbutikker innen data, leker, interiør og elektromateriell. Vi har en egen avdeling med spesialister på hvert sitt område. Totalt omsetter butikkene for 150 mill kroner og sender over 100.000 pakker pr år.

ELdirekte.no AS har som mål å bli Norges beste leverandør på elektromateriell. Kvaliteten på varene våre skal være av høyeste kvalitet. Vi har ansatt flere spesialister på området med elektrobakgrunn, og vi har saumfart leverandører i inn og utland, slik at vi kan levere en kvalitet alle elektrikere vil sette pris på å jobbe med.

Dersom du får en vare du ikke er fornøyd med, har du full returrett i 14 dager selv om du har prøvd varen. Vi sender varene fraktfritt til deg uansett hvor lite du bestiller.

Vi håper å se også deg som kunde av ELdirekte.no!

Frakt

ELdirekte.no tilbyr fri frakt på alle varer.

Omtaler av ELdirekte.no

Totalt 5 av 5

Basert på 31 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Robert Frost 11.01.2018
  Beklager sen tilbakemelding fra meg.
  100% fornøyd med servisen fra ELdirekte, og produktene jeg kjøpte svarte til forventningene.
 • Martin 25.12.2017 4 dager
 • Olav 22.12.2017 4 dager
  Enkelt å handle. Har aldri hatt problemer med verken vare eller levering. Anbefales!
 • Heino 21.12.2017 2 dager
  Bestilte fikk tilsendt feil. Ringte topp kunde servic fikk den rette i posten 2 dager etter på. leverte inn den feil sendte varen. Desember travel tid.
 • Torgeir 21.12.2017 4 dager
  Veldig bra service og levering. Selve produktet måtte jeg returnere pga feil. Alt behandlet på en bra måte.
 • Johnny 21.12.2017 2 dager
  bra pris og rask levering, perfekt!
Vis alle omtaler (31)

Min Prisguide

Få engangspassord