Om ELdirekte.no

ELdirekte.no AS er en del av Multicom Group AS, som har vært blant pionerene på netthandel og i dag er vi en av Norges mest erfarne nettbutikker, med kunder fra Aker brygge til Alta. Vi selger til private, bedrifter, det offentlige og enkelte forhandlere.

Vi holder til i en liten innlandsbygd - med storslått natur - der vi i 1997 åpnet en av Norges aller første nettbutikker. Etter dette har vi blitt flere nettbutikker innen data, leker, interiør og elektromateriell. Vi har en egen avdeling med spesialister på hvert sitt område. Totalt omsetter butikkene for 150 mill kroner og sender over 100.000 pakker pr år.

ELdirekte.no AS har som mål å bli Norges beste leverandør på elektromateriell. Kvaliteten på varene våre skal være av høyeste kvalitet. Vi har ansatt flere spesialister på området med elektrobakgrunn, og vi har saumfart leverandører i inn og utland, slik at vi kan levere en kvalitet alle elektrikere vil sette pris på å jobbe med.

Dersom du får en vare du ikke er fornøyd med, har du full returrett i 14 dager selv om du har prøvd varen. Vi sender varene fraktfritt til deg uansett hvor lite du bestiller.

Vi håper å se også deg som kunde av ELdirekte.no!

Frakt

ELdirekte.no tilbyr fri frakt på alle varer.

Omtaler av ELdirekte.no

Totalt 5 av 5

Basert på 38 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Nedzad 02.10.2019 2 dager
  Flott, rask og effektiv handel.
 • Hans 02.10.2019 Neste dag
  Raskt levert.
 • Kai Olsen 02.10.2019 3 dager
  Har ikke noe og utsette på dere i det hele tatt.

  Om jeg skal velge 2 ting som gjør at jeg handler hos dere.

  1. Pris
  2. Hastigheten dere pakker og sender varen.

 • John 27.09.2019 4 dager
  Alt fungerte utmerket.
  En lader til produktet sviktet, men ELdirekte skaffet raskt en ny lader. Bra.
  Produktet er meget godt og ELdirekte har en gunstig pris.
 • Jakob 18.09.2019 4 dager
  Posten klarte å splitte levering av kolli med samme sendingsnr på 2 utleveringsdager(fredag/mandag) som medførte 2 turer til postkontor. Skapte også usikkerhet da man kvitterer på første utlevering pr sendingsnr, og då står evt manglende kolli også som levert. Ellers raskt nok
 • Roger 13.08.2019
  God opplevelse. Rask levering.