Om ELdirekte.no

ELdirekte.no AS er en del av Multicom Group AS, som har vært blant pionerene på netthandel og i dag er vi en av Norges mest erfarne nettbutikker, med kunder fra Aker brygge til Alta. Vi selger til private, bedrifter, det offentlige og enkelte forhandlere.

Vi holder til i en liten innlandsbygd - med storslått natur - der vi i 1997 åpnet en av Norges aller første nettbutikker. Etter dette har vi blitt flere nettbutikker innen data, leker, interiør og elektromateriell. Vi har en egen avdeling med spesialister på hvert sitt område. Totalt omsetter butikkene for 150 mill kroner og sender over 100.000 pakker pr år.

ELdirekte.no AS har som mål å bli Norges beste leverandør på elektromateriell. Kvaliteten på varene våre skal være av høyeste kvalitet. Vi har ansatt flere spesialister på området med elektrobakgrunn, og vi har saumfart leverandører i inn og utland, slik at vi kan levere en kvalitet alle elektrikere vil sette pris på å jobbe med.

Dersom du får en vare du ikke er fornøyd med, har du full returrett i 14 dager selv om du har prøvd varen. Vi sender varene fraktfritt til deg uansett hvor lite du bestiller.

Vi håper å se også deg som kunde av ELdirekte.no!

Frakt

ELdirekte.no tilbyr fri frakt på alle varer.

Omtaler av ELdirekte.no

Totalt 5 av 5

Basert på 28 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Aud S. 30.10.2018 2 dager
  Superfornøyd med kjøpet. Varen ble levert meget raskt raskt etter bestilling, og pakken hadde håndtak slik at den var lett å bære med seg fra posten, til tross for størrelsen. Panelovnen svarer til forventningene, både funksjonelt og utseendemessig.
 • Germar 30.10.2018 Neste dag
 • Per Arne 30.10.2018 4 dager
 • Christian 26.09.2018 2 dager
  Gode priser, fri frakt og rask levering. Kommer garantert tilbake.
 • Øyvind 25.09.2018 4 dager
  Enkel og grei handel, til en god pris.
 • Ragnar Bakken 25.09.2018
  Kjapp levering og bra produkt, er veldig fornøyd.
Vis alle omtaler (50)

Min Prisguide

Opprett bruker

Glemt passord Ny bruker